Steven Goegebeur: Man Van De Wereld

Steven Goegebeur: Man Van De Wereld Folder

(Thursday) December 15, 2016 - 20:30

De Roma Vzw - Turnhoutsebaan 286 (Map)

4 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Reizen werd Steven letterlijk met de paplepel ingegeven. Verwekt tijdens de huwelijksreis van zijn ouders in Mallorca, startte hij zijn eerste reis. Als zoon van een reisleider stal hij als peuter met blonde haren en guitig snuitje het hart van menig airhostess. Elke schoolvakantie was er wel ergens een hotel of resort dat geïnspecteerd moest worden. Hebben we dat vele reizen nodig om gelukkig te zijn? Reizen we om te ontdekken, om bevestigd te worden? Reizen we omdat het verwacht wordt van ons? Hebben we dan niet alles in ons landje, in onze provincie, onze stad?

Tijdens Man van de Wereld trekt Steven zijn stoute schoenen aan en trekt hij er op uit. Hij zoekt antwoorden, wikt en weegt, hoort het in Keulen donderen, herbeleeft avonturen en deelt dit alles met u, zonder er doekjes om te winden. Hij neemt u mee in zijn wereld, een reis die u nog lang bij zal blijven.

“Is Steven wel een stand-up comedian? Ik zou hem toch eerder een komische verteller noemen, een man die het niet moet hebben van sneren en oneliners maar een grappig verhaal brengt. Als je het zo bekijkt, leunt hij eerder aan bij Kommil Foo en de Nederlandse cabaretiers dan bij de freewheelende comedians die hij zo bewondert. Hij maakt humor voor het volk, voor het grote publiek, voor de vele Vlamingen die geen boodschap hebben aan de harde en expliciete grappen van zijn collega’s. Dat was toen, tijdens die première in Heist-op-den-Berg ook de eerste gedachte die in mij opkwam: deze man zou weleens een heel breed publiek kunnen bereiken.” (Karel Michiels gaf **** in De Standaard)

TEKST EN SPEL: STEVEN GOEGEBEUR; REGIE: BART VAN NUFFELEN

Tickets available on: http://www.deroma.be/#!eventid=1209

(Thursday) December 15, 2016

Steven Goegebeur: Man Van De Wereld

De Roma Vzw Turnhoutsebaan 286 Borgerhout, Belgium

Suggestion of event:

Séculos Apaixonados e O Caso,...

Séculos Apaixonados e O Caso, n'A Obra
A Obra Bar Dançante

See all information