FUTURISTIC | Debaser Strand, Stockholm

FUTURISTIC | Debaser Strand, Stockholm Folder

(Monday) November 28, 2016 - 20:00

Debaser - Hornstulls strand 4 (Map)

7 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Med humoristiska och intelligenta texter som visar prov på mer livserfarenhet än de allra flesta 24-åringar, har Futuristic tagit USA med storm. Nu kommer den hyllade rapparen till Sverige för en konsert på Debaser Strand i Stockholm den 28e november.

Biljetterna släpps onsdag 11 maj kl. 10:00 via Eventim.se.

Futuristic har rappat sedan han var sex år ung. Han föddes med musik i blodet. I hemstaden Tempe, Arizona fanns det två vägar att gå om en ville syssla med musik – den urbana och den alternativa. Futuristic hade egentligen platsat på dem båda, men valde istället att gå sin egen väg och skapa en scen där pop och indie möter rap och hiphop. Det låter kanske lite pretentiöst, men det är egentligen tvärtom.

Det som utmärker Futuristic är hans självdistans, något som märks i texter likväl som i hans videos, som oftast klaras av i en enda tagning. I hans hittills största hit ”The Greatest” låter han sin inre nörd ta plats, och levererar ständigt med lika mått humor och brains. På senaste plattan ”Coast 2 Coast” har Futuristic teamat upp med Devon Terrell, ett musikaliskt mastermind från Brooklyn, där de två möts i en ömsom välpolerad, ömsom stökig ljudbild, något som landade plattan en tiondeplats på Billboardlistan och ett gäng miljoner streams världen över.

Nu är det dags för Sverige att uppleva Futuristic när han den 28e november ställer sig på Debaser Strands scen.

Tickets available on: http://www.eventim.se/biljetter.html?affiliate=ESE&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=1654798&includeOnlybookable=true&x10=1&x11=futuristic

(Monday) November 28, 2016

FUTURISTIC | Debaser Strand, Stockholm

Debaser Hornstulls strand 4 Stockholm, Sweden