Wardruna (N) @Portalen

Wardruna (N) @Portalen Folder

(Thursday) December 01, 2016 - 20:00

Portalen - Portalen 1 (Map)

215 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Support: Krauka (DK)

Arrangør: Kulturbolaget

Wardruna er en norsk musikalsk konstellation, der skaber nye fortolkninger af gamle nordiske kulturelle og esoteriske traditioner. Projektet blev startet af komponisten Einar Selvik 2002 og har siden udgivet to anmelderroste albums (2009 & 2013) i den igangværende Runaljod trilogi.
Med hjælp fra nogle af Skandinaviens ældste instrumenter, naturlyde og sange skrevet på norsk, oldnordisk og gammel skandinavisk skaber Wardruna en storslået, visuel og smuk lyd, der tager dig tilbage til den gamle nordiske kultur og visdom på en helt ny måde. Wardruna bruger hovedsageligt gamle og historiske instrumenter - kraviklyre, tagelharpe, jødeharpe, trompeter / græs horn, birkebark horn osv. Andre kilder og utraditionelle instrumenter såsom træer, klipper, vand og fakler er også brugt. Alle disse elementer er nøje udvalgt og vævet ind i et rigt og moderne musikalsk landskab suppleret med hviskende stemmer, melodiske vokaler og kraftfuldt kor. Wardrunas musik er svær at kategorisere. Selv om en del er folk, verdensmusik og lignende genrer, er ingen af disse genrer dækkende beskrivelser af Wardruna og deres unikke musikalske udtryk. Det skal simpelthen opleves!
Einar Selvik og Wardruna er en vigtig del af det musikalske element i den succesfulde tv-serie VIKINGS produceret af History Channel. Serien bruger en stor mængde af Wardrunas musik og Einar er også co-komponist af showets soundtrack i Sæson 2, 3 og 4.
Wardruna er kendt for at give få og eksklusive koncerter. Koncerten i Portalen i Greve bliver bandets første koncert nogensinde i Danmark!

Dørene åbnes kl. 19.30

Tickets available on: http://www.portalen.dk/?event=wardruna-n

(Thursday) December 01, 2016

Wardruna (N) @Portalen

Portalen Portalen 1 Greve, Denmark

Suggestion of event:

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af...

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet
Grønnegades Kaserne Kulturcen...

See all information

Suggestion of event:

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af...

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet
Ringsted Kongrescenter

See all information

Suggestion of event:

Talib Kweli (US) + Support: DJ...

Talib Kweli (US) + Support: DJ Slime
Altes Hallenbad Feldkirch

See all information