The Fooo Conspiracy | Lisebergshallen, Göteborg

The Fooo Conspiracy | Lisebergshallen, Göteborg Folder

(Friday) October 21, 2016 - 19:30

Lisebergshallen - Örgrytevägen 5 (Map)

5 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Det är med stor glädje vi kan meddela att The Fooo Conspiracy kommer till Lisebergshallen i Göteborg den 21 oktober på sin stora arenaturné! Bandet avslöjade detta själva från Södra Teaterns scen och av fansens jubel att döma råder det inget tvivel att det var en efterlängtad nyhet.

Ibland kan musik väcka en rörelse. Det är precis vad som hände i Sverige när The Fooo Conspiracy började sin resa 2013 genom att uppträda på Stockholms gator och engagerade så kallade ’Foooers’ som idag finns över hela världen.

The Fooo Conspiracy består av Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar ’Ogge’ Molander & Omar Rudberg. Att vara förband till Justin Biebers konsert i Globen, special guest på One Directions show i Sverige var bara början för gruppen som nu sålt ut två turnéer och Globen med sin egna show ’The 5th Element’. De har redan hunnit bli tilldelade priser som ’Årets Innovatör’ på Grammisgalan, ’Årets konsert’ och ’Årets Fans’ på Rockbjörnen samt MTV EMAs ’Best Swedish Act’, för att nämna några.

Sedan Globen har all tid spenderats i studion för skapandet av det kommande albumet. Första smakprovet fick vi tidigare i år när de släppte låten My Girl men även uppföljaren Summer Love , producerad av Andrew Taggart och som ingen mindre än Jan Gradvall tippar att bli en av sommarens största hits .

2016 började bra med en placering på Billboard Twitter Emerging Artists där de höll sig kvar i hela sex veckor, dessutom vann de ytterligare en EMA för ’Best Swedish Act’. Man har inte heller kunnat undgå deras spanska inslag i de senaste låtarna och det verkar som om bandets musik även väckt rörelse i Latinamerika.

Fri ålder
Dörrar: 18.00 | På scen: 19.30
Presenteras av Live Nation & KB West

Tickets available on: https://www.biljettforum.se/direkte/?token=ZBixHRJxbOepj4YUToPOpzstaPv1VRP32Iy7TaTd9WhyvD3cHeOz%2FU4yo0QdCBswfpR3ed0GPEJ0Xzm1r%2BVwFpSFa9DM%2BfOsaqsJJw9a14x7SF4%2BEPWP%2FomBz3gOIozg

(Friday) October 21, 2016

The Fooo Conspiracy | Lisebergshallen, Göteborg

Lisebergshallen Örgrytevägen 5 Gothenburg, Sweden

Suggestion of event:

Trivium in Gothenberg

Trivium in Gothenberg
Pustervik

See all information

Suggestion of event:

Gothenburg, Sweden

Gothenburg, Sweden
Way Out West

See all information

Suggestion of event:

Wolfmother

Wolfmother
Trädgår'n

See all information

Suggestion of event:

The Dandy Warhols - Mercy Loun...

The Dandy Warhols - Mercy Lounge (Nashville)
Mercy Lounge

See all information