MØ, The Circus 4.11.2016

MØ, The Circus 4.11.2016 Folder

(Friday) November 04, 2016 - 20:00

The Circus - Salomonkatu 1-3, Narinkkatori (Map)

755 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

YleX esittää:
ELEKTROPOPIN KUUMA NIMI MØ KLUBIKEIKALLE SUOMEEN MARRASKUUSSA

KEIKKA:
YleX esittää: MØ (DK)
Support: Alma
Pe 4.11.2016 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, ikärajaton / K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 20.5. 2016 klo 11
Palvelumaksuineen alkaen 29,50 euroa Ticketmasterista

Vahvassa kansainvälisessä nousukiidossa oleva tanskalaistähti MØ saapuu marraskuussa klubikeikalle Suomeen. Tänään uuden singlensä ”Final Song” julkaissut MØ esiintyy Helsingin The Circuksessa perjantaina 4. marraskuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa perjantaina 20. toukokuuta klo 11.

MØ-artistinimen takaa löytyy 27-vuotias tanskalainen Karen Marie Ørsted. Karen perusti ystävänsä kanssa vuonna 2007 Mor-nimisen yhtyeen, jonka äänekäs ja rosoinen elektro-punk vei kaksikon keikoille vallattuihin taloihin ja pikkuklubeille aina New Yorkia ja Uutta-Seelantia myöten. MØ:n Karen käynnisti alun perin sivuprojektina, mutta se on sittemmin kasvanut Moria paljon isommaksi. Yhteistyö tuottaja-kitaristi Ronni Vindahlin kanssa auttoi Karenia löytämään MØ:lle sen omaperäisen soundin, jossa yhdistyvät elektroniset biitit, veikeät pop-melodiat ja yllättävät, jopa provokatiiviset lyriikat.

MØ:n omintakeiset pop-kappaleet ovat löytäneet tiensä myös esimerkiksi Diplon ja Aviciin kaltaisten klubimusiikin megatähtien korviin. Major Lazerin ja DJ Snaken viimevuotisella ”Lean On” -hitillä valtavaan suosioon nousseesta artistista onkin kasvanut yksi tämän hetken kuumimmista elektropopnimistä. ”Lean on” -biisillä on YouTubessa miltei 1,5 miljardia näyttökertaa. Yhteistyö artistien välillä jatkuu edelleen ja tänään julkaistua single-biisiä ”Final Song” edeltäneen ”Kamikaze”-hitin tuotti jälleen Diplo.

Viime kesänä MØ:n keikka Ruisrockissa jouduttiin perumaan ääniongelmien vuoksi, mutta keikka toteutuu turkulaisfestivaalilla vihdoin tänä vuonna. Marraskuussa on puolestaan vuorossa odotettu klubikeikka Helsingissä. Suomessa MØ on nähty aikaisemmin miltei loppuunmyydyllä Tavastian keikalla maaliskuussa 2014 ja samana vuonna Flow-festareilla.

Tickets available on: http://bit.ly/1On6t4u

(Friday) November 04, 2016

MØ, The Circus 4.11.2016

The Circus Salomonkatu 1-3, Narinkkatori Helsinki, Finland

Suggestion of event:

DUB FX in Tallinn

DUB FX in Tallinn
Factory

See all information

Suggestion of event:

Atmozfears at Algorythm: Paral...

Atmozfears at Algorythm: Parallel Universe 2016 (EST)
Tallinn, Harjumaa, Estónia

See all information

Suggestion of event:

Talinn - Rock Cafe

Talinn - Rock Cafe
Rock Cafe

See all information

Suggestion of event:

Artist Series feat. The Roof D...

Artist Series feat. The Roof Dogs
Thirty One West

See all information