Biffy Clyro, Black Box, Helsingin Jäähalli 28.10

Biffy Clyro, Black Box, Helsingin Jäähalli 28.10 Folder

(Friday) October 28, 2016 - 19:00

Helsingin Jäähalli - (Map)

898 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

BIFFY CLYRO – KEIKAN LIPUNMYYNTI KÄYNNISTYY PERJANTAINA KLO 9!

KONSERTTI:
Biffy Clyro (UK)
Pe 28.10.2016 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin pe 15.7.2016 klo 9

Viikko sitten perjantaina uuden albuminsa ”Ellipsis” julkaissut Biffy Clyro saapuu syksyllä Suomeen. Skotlantilaistrion keikka järjestetään perjantaina 28. lokakuuta Helsingin Jäähallissa kokonaan seisomakatsomona toteutettavassa Black Box -formaatissa. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy perjantaina 15.7.2016 klo 9!

Vuonna 1995 perustettu Biffy Clyro on noussut viime vuosien aikana yhdeksi tämän hetken suosituimmista rockbändeistä, joka täyttää areenat ja nappaa festivaalien pääesiintyjäslotteja ympäri maailmaa. Bändi tunnetaan erityisesti hengästyttävän kovista livekeikoistaan, joilla yleensä paidattomana esiintyvä kolmikko antaa aina kaikkensa. Biffy Clyron viime vuosien suurimpiin hitteihin lukeutuvat mm. ”Bubbles”, ”Many of Horror”, ”Black Chandelier”, ”Biblical”, ”Victory Over The Sun” ja “Machines”.

Biffy Clyro julkaisi viime viikolla uuden albuminsa “Ellipsis”, ja se on ehditty ottaa lämpimästi vastaan musiikkilehdistössä ja fanien keskuudessa. Myös levyn singlet ”Wolves of Winter” ja ”Medicine” ovat jo löytäneet tiensä radiokanaville ja striimauslistojen kärkeen. Esimakua päästiin kuulemaan jo tämän kesän festarikeikoilla - Suomessa Provinssirockissa - mutta syksyllä päästään itse asiaan levyä juhlistavalla maailmankiertueella.

Black Box on yhdessä Jäähallin kanssa toteutettava 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta.

Tickets available on: http://bit.ly/29A4XJG

(Friday) October 28, 2016

Biffy Clyro, Black Box, Helsingin Jäähalli 28.10

Helsingin Jäähalli Helsinki, Finland

Suggestion of event:

Talinn - Rock Cafe

Talinn - Rock Cafe
Rock Cafe

See all information

Suggestion of event:

Atmozfears at Algorythm: Paral...

Atmozfears at Algorythm: Parallel Universe 2016 (EST)
Tallinn, Harjumaa, Estónia

See all information

Suggestion of event:

The '3' Tour - Europe 2016 - T...

The '3' Tour - Europe 2016 - Tallinn (LIVE)
Rock Cafe Tallinn

See all information