Selena Gomez Hartwall Arena 10.10.2016

Selena Gomez Hartwall Arena 10.10.2016 Folder

(Monday) October 10, 2016 - 18:30

Hartwall Arena - Areenankuja 1 (Map)

1.282 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

KONSERTTI:
Selena Gomez (USA) – Revival Tour
Ma 10.10.2016 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin pe 29.4.2016 klo 9
http://bit.ly/1YPXNUj

Instagramin seuratuimman henkilön titteliä lähes 76 miljoonalla seuraajallaan pitävä popsensaatio Selena Gomez saapuu syksyllä ensivierailulleen Suomeen. Hiteistään ”Good For You”, ”Same Old Love”, ”Heart Wants What It Wants” ja ”Hands To Myself” tunnettu Selena Gomez käynnistää Euroopan kiertueensa Suomesta ja konsertoi Hartwall Arenalla, Helsingissä, maanantaina 10. lokakuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 29. huhtikuuta Lippupisteessä.

Tämän hetken kuumimpiin poptähtiin lukeutuva 23-vuotias Selena Gomez julkaisi toisen sooloalbuminsa ”Revival” viime syksynä. Se nousi julkaisuviikollaan Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi, kuten edeltäjänsäkin ”Stars Dance” (2013). ”Revival”-albumilta lohkaistut singlet ”Good For You” ja ”Same Old Love” ovat nousseet megahiteiksi ympäri maailmaa ja yltäneet kultamyynteihin Suomessakin. Tuorein single ”Hands To Myself” on tällä hetkellä yhdysvaltalaisradioiden soitetuin kappale. ”Revival”-albumi on kerännyt jo lähes 775 miljoonaa striimauskertaa Spotifyssa.

”Olen laittanut tällä kiertueella kaiken peliin tehdäkseni siitä todella erikoislaatuisen. En malta odottaa, että pääsen matkustamaan Eurooppaan ja näkemään teidät kaikki!”, Gomez viestittää faneilleen.

Selena Gomez on yksi maailman seuratuimpia ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Instagramissa hän pitää maailman seuratuimpien ykköspaikkaa, ja Twitterissä hänellä on lähes 42 miljoonaa seuraajaa ja Facebookissa yli 60 miljoonaa fania.

Selena Gomez aloitti esiintyjän uransa näyttelemällä jo 7-vuotiaana tv-ohjelmissa. Teini-ikäisenä hän oli mukana suosituissa Disney-sarjoissa, kuten Miley Cyrusin tähdittämässä Hannah Montanassa. Vuonna 2007 Gomez napattiin pääosaan Waverly Placen velhot -sarjassa, joka nosti hänet suursuosioon. Sittemmin Gomez on näytellyt myös lukuisissa elokuvissa kuten esimerkiksi ”Tuhkimotarina 2” (2008), ”Monte Carlo” (2011) ja ”Spring Breakers” (2012). Viime syksynä Gomez oli mukana myös huippusuositussa The Voice -kilpailussa mentoroimassa laulajia Gwen Stefanin tiimissä.

Tickets available on: http://bit.ly/1YPXNUj

(Monday) October 10, 2016

Selena Gomez Hartwall Arena 10.10.2016

Hartwall Arena Areenankuja 1 Helsinki, Finland

Suggestion of event:

Weekend Baltic Aftermovie Rele...

Weekend Baltic Aftermovie Release party: Tungevaag & Raaban
Club Hollywood

See all information

Suggestion of event:

Weekend Festival Aftermovie Wo...

Weekend Festival Aftermovie World Premiere
Coca-Cola Plaza

See all information

Suggestion of event:

Rammstein - Tallinn Rockfest, ...

Rammstein - Tallinn Rockfest, Tallinn (EE)
Song Festival Grounds

See all information

Suggestion of event:

Feliz Aniversário Meu Amor . ...

Feliz Aniversário Meu Amor . São Paulo . Fica Comigo 5 Anos
Espaço Villa Lobos

See all information