DDR avslutningskonsert i Oslo Spektrum

DDR avslutningskonsert i Oslo Spektrum Folder

(Friday) March 17, 2017 - 19:00

Oslo Spektrum Arena - Sonja Henies plass 2 (Map)

928 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Murbyggerbandet DDR med Atle Antonsen, Johan Golden og Berit Boman i spissen for et timanns rockeorkester abdiserer med en allerede legendarisk kjempefest i Oslo Spektrum 17. Mars 2017. Med seg har de et grandiost stjernelag av gjesteartister: DDE, YLVIS, Michael Krohn, Lars Lillo-Stenberg, Kristopher Schau, Katzenjammer og Biff Malibu fra Gluecifer og flere overraskelser.
Det smultstenkede og bayerdryppende rockebandet DDR kom på banen i 1997 for å fremme forskjeller og ivareta egenart gjennom indoktrinerende og utspekulert rock. Og nå er jobben gjort. Det ser man av de befriende steile fontene og holdningene som preger alle debatter og diskusjoner om dagen. Endelig er alle nyanser visket vekk og alt som kunne minne om diplomati er borte. Folk er tilbake på hver sin side av gjerdet og er igjen i skyttergraven, alle broer er brent og vi kan trekke oss tilbake til vår side med den beste samvittighet.

Men for å sette et verdig punktum i det de trekker seg tilbake ønsker de å tømme overskuddslageret for ammunisjon og gå ut med mange smell i Oslo Spektrum.

Det er med andre duket for en historisk kveld i den tyske og øst-tyske kulturens favn. Her får du oppleve et raust framskap med norske hitlåter i tysk språkdrakt fremført av et stort og overkompetent orkester. Låter som blant annet «Rai Rai», «Tøff i Pysjamas», «Svake mennesker» og «The Fox» blir pakket inn i tysk bayermarinert rock. Og muligheten til å oppleve balladenes ballade, Adeles «Hello» som tysk powerballade kan du ikke la gå fra deg.

Forsalg i gang nå!

Tickets available on: http://www.ticketmaster.no/event/503443?CL_ORIGIN=ORIGIN2

(Friday) March 17, 2017

DDR avslutningskonsert i Oslo Spektrum

Oslo Spektrum Arena Sonja Henies plass 2 Oslo, Norway

Suggestion of event:

Green Day // Oslo Spektrum // ...

Green Day // Oslo Spektrum // Presentert av Atomic Soul
Oslo Spektrum Arena

See all information

Suggestion of event:

«Norsk på Norsk»

«Norsk på Norsk»
Bølgen Kulturhus

See all information

Suggestion of event:

Phoria // John Dee // Onsdag 2...

Phoria // John Dee // Onsdag 2. november
Rockefeller / John DEE / Sentr...

See all information

Suggestion of event:

Mistureba no R6 Club

Mistureba no R6 Club
R6 Club

See all information