Andrea Bocelli til Telenor Arena

Andrea Bocelli til Telenor Arena Folder

(Thursday) February 23, 2017 - 18:00

Telenor Arena - Widerøeveien 1 (Map)

3.686 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

DØRENE åpner 18.00
Tidspunkt for konsertstart vil bli annonsert nærmere konsertdag.


Tenoren som ofte krediteres for å bringe klassisk- og popmusikk sammen, kommer endelig tilbake til Norge. Sist han besøkte Norge var det ikke tvil om at han trollbandt et utsolgt Fredriksten festning i Halden. Nå står endelig hovedstaden for tur, og det er et storslagent show vi får være vitner til 23. februar neste år, i Telenor Arena.

Andrea Bocelli har gitt ut hele 17 album og 9 fullstendige operaer. Han har solgt over 80 millioner album på verdensbasis, og er utvilsomt den største tenoren på verdensscenen i dag. Spesielt godt kjenner vi til ”Time To Say Goodbye”, duetten han har med Sarah Brightman, og ikke minst den Grammy- og Oscarnominerte og Golden Globe vinnende ”The Prayer” som han gjorde sammen med Celine Dion.

Det er en enorm produksjon som skal på plass i Telenor Arena, og det er bare å holde av datoen allerede i dag, for dette blir en opplevelse Oslopublikummet sent vil glemme.

--- ORKESTER ---

Stockholm Concert Orchestra
Stockholm Concert Orchestra har siden den bildades 2005 varit mycket efterfrågad och uppskattad för sina varierade program bestående av såväl klassisk som populärmusik. Orkesterns bredd och mångsidighet har gett upphov till engagemang och konserter framförda i vitt skilda miljöer, från den traditionella konsertsalen till kyrkor och olika arenor. Orkestern har även medverkat vid ett antal skivinspelningar.

Stockholm Concert Orchestras höjdpunkter inkluderar bland annat konserter med Andrea Bocelli i Skandinavien, Chess in Concert, och en mängd konserter med artister som IL DIVO, Rod Stewart, Salem Al Fakir, José Carreras, Kalle Moraeus, Maria Möller, tAKiDA, Eric Gadd, Alcazar, Marie Bergman, Ann-Louise Hansson, Svante Thuresson, Nina Ramsby, Simone Moreno, Torbjörn ”Ebbot” Lundberg (from Soundtrack of Our Lives) Ola Salo, Loreen och många fler.
www.stockholmconcertorchestra.com.


--- KOR ---

Con Spirito
Kammerkoret Con Spirito består av 25 ambisiøse ensemblesangere fra Oslo-området, og har som hovedmål å framføre kormusikk på et høyt musikalsk nivå. Koret ble etablert i 1972 av operasanger Helge Birkeland, og Ida Cecilie Holm har vært Con Spiritos musikalske leder siden 2012. Repertoaret spenner seg fra tidligmusikk til samtidsmusikk - med innslak av folketoner, og Con Spirito har holdt urframføringer og norgespremierer på flere bestillingsverk og -arrangementer av bl.a. Kjell Habbestad, Andrew Smith og Frank Havrøy. Koret har også fire plateutgivelser bak seg; Den fagraste rosa (2004), Toner fra Norden (1998), Tysk korkunst (1996) og Franske stemninger (1994).

Oslo Vokal Ensemble
Oslo Vokalensemble ble etablert i 1990, består av 35 sangere, og vår dirigent er Ida Cecilie Holm. Koret ønsker å framføre kormusikk på et høyt musikalsk nivå, og vi har et variert repertoar innenfor den klassiske sjangeren med alt fra tidligmusikk til nyere verker og innslag av folkemusikk fra inn- og utland. Oslo Vokalensemble har et høyt aktivitetsnivå, og i tillegg til egne konsertproduksjoner har koret jevnlig samarbeid med profesjonelle solister, samarbeidskonserter med andre kor, og deltar i internasjonale konkurranser og festivaler. Vi har også hatt spennende samarbeidsprosjekter med andre kunstneriske aktører og ensembler, som fotokunstner Carsten Aniksdal, Oslo Strings og Ålesund symfoniorkester.

Tickets available on: http://www.ticketmaster.no/event/497849?CL_ORIGIN=ORIGIN2

(Thursday) February 23, 2017

Andrea Bocelli til Telenor Arena

Telenor Arena Widerøeveien 1 Fornebu, Norway

Suggestion of event:

STAUT - Sentrum Scene 14. janu...

STAUT - Sentrum Scene 14. januar
Sentrum Scene

See all information

Suggestion of event:

Studio Nille presenterer danse...

Studio Nille presenterer danseforestillingen VoLuM
Bølgen Kulturhus

See all information

Suggestion of event:

SOMA 25

SOMA 25
Glasgow, Escócia, Reino Unido

See all information