DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet Folder

(Friday) March 24, 2017 - 20:00

Ringsted Kongrescenter - Nørretorv 22 (Map)

7 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Den Nøgne Sandhed er tilbage med nyt show

Den Nøgne Sandhed alias Mikkel Schrøder Uldal, Joachim Knop, Farshad Kholghi og Gordon Kennedy introducerede sidste år danskerne for et helt nyt show. Med en blanding af musikalsk comedy, stand-up og koncert begejstrede de fire velklædte gentlemen både anmeldere og mere end 25.000 danskere. Nu er de klar med et nyt show, de kalder Klædt af til skindet. Showet har premiere på Bremen Teater den 9. februar 2017.

Ideen om Den Nøgne Sandhed opstod i 2011, men det var først fire år senere, at det første show så dagens lys. Den Nøgne Sandhed er et hamrende sjovt og musikalsk comedy-show. Et show om alt det kvinder gerne vil vide om mænd, og alt det mænd ikke vil have, at kvinder skal vide om dem.

Til februar 2017 er de fire klar med deres nye show Klædt af til skindet – og om man skal tage det i bogstaveligste forstand, må tiden vise.

Vi er blevet ældre, klogere, sjovere og tungere og vi står alle ved skilleveje i vores liv. Og det er altså hamrende morsomt, siger Mikkel Schrøder Uldal og fortsætter:
Ligesom sidst har vi vores ’koner’ med på skærmen, og deres syn på os mænd rammer plet!

En fantastisk start
Over 25.000 publikummer landet over indløste billet til Den Nøgne Sandheds sidste show Nu skal sandheden frem. Også hele Danmark kunne se med, da deres første show rullede over skærmen på TV2 i januar måned.
Anmelderne var ikke bare begejstret for de fire entertainere og deres timing, men også for deres tekstunivers og musik der var med til at signalere, at Den Nøgne Sandhed ikke bare er hamrende sjovt, men også er af høj kunstnerisk kvalitet.

På tour i hele Danmark
Den Nøgne Sandhed får premiere den 9. februar 2017 på Bremen Teater. Herefter drager de på turné rundt i hele landet.

Følg Den Nøgne Sandhed www.facebook.com/dennoegnesandhed
Eller læs mere på www.dennøgnesandhed.dk

Tickets available on: http://www.ticketmaster.dk/event/den-ngne-sandhed-billetter/411367

(Friday) March 24, 2017

DEN NØGNE SANDHED - Klædt af til skindet

Ringsted Kongrescenter Nørretorv 22 Ringsted, Denmark

Suggestion of event:

Maratona de forró do k1

Maratona de forró do k1
Peroá da Ilha

See all information