Hurula (SE) + Spielbergs // Rockefeller 26. November

Hurula (SE) + Spielbergs // Rockefeller 26. November Folder

(Saturday) November 26, 2016 - 20:00

Rockefeller Music Hall - Torggata 16 (Map)

166 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Når andre artister velger å bli rundere i kantene gjør Hurula det tvert motsatte, med ett enda tøffere lydbilde enn på albumdebuten ” Vi är Människorna Våra Föräldrar Varnade Oss För” går han kompromissløst sin egen veg, uansett om det går rett imot alle andre trender.

Hurula, ble født I Luleå og flyttet til Umeå da han var 22. Der tilbrakte han 10 år og var en del i det massive hardcore-miljøet. Han turnerte rundt og var frontmann i bl.a. Masshysteri før han flyttet til Stockholm og begynte soloprosjektet sitt, Hurula.

Et nytt utitulert album slipper i høst og første singelen ”Ont Som Jag” kan du høre allerede nå der du strømmer din musikk.
Det nye albumer et innspilt og produsert i Göteborg sammen med Björn Olsson (Håkan Hellström og later både større og hardere enn debuten.
Med sterke punkrøtter slo Hurula godt til med debutalbumet sitt fra 2014 hos både fans og kritikere. Singlene “Stockholm brinner”, “22” og “Sluta deppa mig” ble usannsynlige hits på svensk P3 og Hurula fyllete et beksvart tomrom I svensk pop. Han ble belønnet med både Grammis- (svensk spellemanspris) og dobbel p3gull-nominasjon.
Den produktive artisten følgte opp albumet med EP’en Betongbarn og skuffet ikke.
Med fantastiske anmeldelser og imponerende spillejobber I Norge og I sverige har Hurula bygget seg opp en solid fanbase og forventningene til hans nye album er skyhøye.
Vi i Goldstar var heldige å fikk nylig se Hurula spille nye later på en intimkonsert I Stockholm og vi kan love deg at svensk rock aldri har vært bedre enn det Hurula og bandet sitt viste frem på scenen da. Vi ser fram til en gigantisk kveld på Rockefeller i November

Tickets available on: http://www.ticketmaster.no/event/501523

(Saturday) November 26, 2016

Hurula (SE) + Spielbergs // Rockefeller 26. November

Rockefeller Music Hall Torggata 16 Oslo, Norway

Suggestion of event:

LotionBoyz // Internasjonalen

LotionBoyz // Internasjonalen
Internasjonalen

See all information

Suggestion of event:

Jaa9 & OnklP - konsert natt ti...

Jaa9 & OnklP - konsert natt til 1 mai 2017
Rockefeller Music Hall

See all information

Suggestion of event:

Circolo Magnolia: Nahko and Me...

Circolo Magnolia: Nahko and Medicine for the People
Magnolia, Milano

See all information