Local Natives (US) // Rockefeller 20. november

Local Natives (US) // Rockefeller 20. november Folder

(Sunday) November 20, 2016 - 20:00

Rockefeller Music Hall - Torggata 16 (Map)

152 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Local Natives
Support: J. Bernardt

Amerikanske Local Natives gledet mange i Oslo da de spilte for et utsolgt John DEE i 2013, og varmet enda flere da de spilte på hovedscenen på Øyafestivalen samme året. I høst kommer de tilbake med nytt album og konsert på Rockefeller! L.A.-bandet platedebuterte med «Gorilla Manor» i 2009 til strålende kritikker, og introduserte seg selv i Norge ved å spille en fantastisk konsert på Øya året etter.

Med sin melodiske indie/americana og nydelige harmonier har bandet blitt sammenlignet med blant andre Arcade Fire, Fleet Foxes, Vampire Weekend – og kanskje aller mest Talking Heads. Local Natives har holdt en lav profil siden de spilte hos oss for tre år siden, den gang i kjølvannet av andrealbumet «Hummingbird». Men for en kort stund siden var Local Natives brått tilbake med singelen «Past Lives», og i dag kom nyheten om at deres nye album «Sunlit Youth» blir utgitt 9. september.

PS. Som om ikke de var kule nok fra før var så har vi også fått beskjed om dette Local Natives tror på likestilling , sikkerhet og verdighet for alle mennesker. De har inngått en avtale med veldedighetsorganisjonen +1 som gjør at 10 kr fra hver solgte billett går til inntekt for kjønnsrelatert vold intervensjon og forebyggingsprogram.

Billetter i salg fredag 10. juni kl 09:00

Tickets available on: http://bit.ly/2fS1WZd

(Sunday) November 20, 2016

Local Natives (US) // Rockefeller 20. november

Rockefeller Music Hall Torggata 16 Oslo, Norway

Suggestion of event:

Chain Wallet - John DEE 29. ok...

Chain Wallet - John DEE 29. oktober
Rockefeller / John DEE / Sentr...

See all information

Suggestion of event:

Penthouse Playboys Vrikker Jul...

Penthouse Playboys Vrikker Julen Inn - Sen konsert
Rockefeller Music Hall

See all information