[email protected] konserthus, Zetlitz

Vamp@Stavanger konserthus, Zetlitz Folder

(Friday) December 16, 2016 - 19:00

Stavanger konserthus - Sandvigå 1 (Map)

34 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Vamp gleder seg til nye konserter høsten 2016!
Vamp har eksistert i 24 år og er et av landets mest meritterte band. Bandet har fått hedersbevisninger og priser både nasjonalt og lokalt, blant annet 5 Spellemannspriser og dessuten blitt kåret til ”Årets spellemann”.
Albumet ”Liten fuggel” ble utgitt høsten 2012. Tittelsporet har rørt og berørt mange lyttere og sangen brukes i dag i mange sammenhenger. ”Liten fuggel”-turnéen varte ut høsten 2013 og var samtidig markeringen av bandets 20 årsjubileum som plateartist.
Sommeren 2015 gjennomførte bandet en lang sommerturne, der bandets nye musikere fikk vist seg fram.
Nytt album ”Populas”, ble utgitt i oktober 2015 – fantastiske kritikker. Albumet viser en rekke portretter av ulike mennesker, fra ung til gammel, ulykkelige skjebner, raringer og grupper på flukt. Sangen ”Passasjerane” er gitt til Flyktninghjelpen i anledning den store flyktningkatastrofen over Middelhavet.

Vamp presenterer seg nå med en særdeles spennende besetning . Øyvind Staveland, Vamps gründer, er den eneste av besetningen som har vært med gjennom hele deres 24-årige karriere. Han har laget mange av Vamps sanger og spiller fele, bratsj, fløyter og trekkspill.
Jan Toft har hovedvokal og spiller gitar. Jan er Vamps originalvokalist, og var med fra starten av i 1991 og fram til 1998. I den perioden laget han flere av Vamps sanger. Jan har gitt ut 2 soloalbum, jobbet som produsent og skuespiller. Nå er han endelig tilbake igjen!
Odin Staveland ble i 2004 involvert som låtskriver og musiker til Vamps plate ”Siste stikk” (utgitt i 2005). Siden har han turnert og spilt inn plater med Vamp, samtidig som han har komponert musikk til teater og film og jobbet som produsent. Og senest i mars kommet ut med sin første soloplate. Odin synger, spiller piano, trommer, perkusjon og trekkspill.

Tickets available on: http://www.stavanger-konserthus.no/event/vamp-4/

(Friday) December 16, 2016

[email protected] konserthus, Zetlitz

Stavanger konserthus Sandvigå 1 Stavanger, Norway

Suggestion of event:

Rogalerret

Rogalerret
Tou Scene

See all information

Suggestion of event:

Alt For Barna

Alt For Barna
Tou Scene

See all information

Suggestion of event:

Thank you for the Music: Vi el...

Thank you for the Music: Vi elsker ABBA@Stavanger konserthus
Stavanger konserthus

See all information