Ruth Koleva Symphony - Hall 1 NDK 25/04/2017

Ruth Koleva Symphony - Hall 1 NDK 25/04/2017 Folder

(Saturday) January 28, 2017 - 21:00

zala 1 na NDK - гр.София , пл.България 1 (Map)

107 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

След грандиозния успех на Рут Колева в Зала „България“ през февруари 2015 г., певицата прави следващата крачка на голямата сцена! На 25 Април 2017 г. Рут готви невиждано до момента събитие в българската музикална история – концерт-спектакъл с театрална режисура, в компанията на цял симфоничен оркестър. Музиката ще бъде пресъздадена като поредица от различни сюжети и уникални истории в зала 1 на НДК. Сцената ще оживее от превъплъщения – хореография и оркестър ще се влеят в изпълненията на Рут, която заедно с големи гост-звезди ще обедини жанровете и ще накара зрителите да се потопят в невероятен звук и картина. Проектът смесва смело театъра с музиката, танца с драматизма, модерното и класическо звучене, за да извлече общия елемент помежду им – любовта към изкуството.

Младата певицата е един от малкото български поп-джаз изпълнител с международно признание и рекордни продажби зад граница. През 2015 г. Рут се позиционира сред най-влиятелните личности у нас в социалните мрежи, а изявите й на родната сцена се радват на зашеметяващ успех.

Концертът-спектакъл е новият й проект, който още преди официалното си обявяване вече е със заявки за участие от най-известните български музиканти и артисти. В него тя ще изпълни песни от трите си досегашни албума (последният от които е обявен за „БГ албум на 2014“ от БГ Радио). Специално за гостите на концерта Рут ще направи премиера на най-новите си и все още неиздадени парчета. Всички аранжименти са под ръководството на световно признатия композитор Владимир Джамбазов. Зрителите ще бъдат свидетели на много изненади и специални гости.
Станете част от този невероятен двучасов музикален спектакъл, създаден, да взриви сетивата.

Билети:
http://www.ticketportal.bg/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=427255

Tickets available on: http://www.ticketportal.bg/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=427255

(Saturday) January 28, 2017

Ruth Koleva Symphony - Hall 1 NDK 25/04/2017

zala 1 na NDK гр.София , пл.България 1 Sofia, Bulgaria

Suggestion of event:

[@] Club Juliani, / 07.01

 [@] Club Juliani,  / 07.01
Juliani Kyustendil

See all information