BLØF + Rob Dekay

BLØF + Rob Dekay Folder

(Friday) August 26, 2016 - 19:00

Grote Kerkhof - (Map)

502 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’.
De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. Na bijna 24 jaar heeft BLØF het vizier meer dan ooit op de toekomst gericht.
Na uitvoerig achterom te hebben gekeken tijdens het jubileumjaar 2012, evalueert Bløf op het album In Het Midden Van Alles hoe de zaken er nu voor staan.
Met dank aan producer J.B. Meijers verlaat de band hun comfortzone en dat levert een aantal van de meest avontuurlijke Bløf-producties ooit op.

ROB DEKAY
Rob Dekay maakte zelf bekend dat hij naast BLØF op het affiche staat als special support. Onlangs liet Rob Dekay al wat nieuwe nummers ten gehore brengen op Oerol, Terschelling. Het tv-programma Opium zond het concert van Rob live uit, een zeer fraaie voorbode op het werk van de Deventer zanger dat later dit jaar uitkomt.

Rob Dekay is ontzettend trots dat hij is uitgekozen om het voorprogramma te verzorgen, hij timmert hard aan de weg en dit is een goed moment om zijn nieuwe werk aan zijn stad Deventer te laten horen. Zijn band met Deventer staat hem letterlijk op het lijf geschreven in de vorm van tatoeages.

Tickets available on: http://burgr.nl/rbs

(Friday) August 26, 2016

BLØF + Rob Dekay

Grote Kerkhof Deventer, Netherlands

Suggestion of event:

Time Out Gemert - Adaro

Time Out Gemert - Adaro
Time Out Uitgaanscentrum

See all information

Suggestion of event:

Rammstein - Graspop Metal Meet...

Rammstein - Graspop Metal Meeting, Dessel (BE)
Graspop Metal Meeting

See all information

Suggestion of event:

Riffmaker e Belttane // No Div...

Riffmaker e Belttane // No Divina Comédia - 29.10
DIVINA COMÉDIA

See all information