Electric Elephants + Hjortene

Electric Elephants + Hjortene Folder

(Friday) September 16, 2016 - 21:00

Musik Loppen - Sydområdet 4B, 1. sal (Map)

52 people attended

Report event

DESCRIPTION

ELECTRIC ELEPHANTS
Det kan ikke skjules længere, the buzz holder vand. Electric Elephants er stille og roligt ved at vokse sig ud af den obskure undergrund, og er nu klar til at headline Loppen på en 'friday night'. Dizzy ved det, Baby in Vain ved det, Gaffa ved det, David Fricke ved det, og hvis ikke du ved det, finder du ud af det på Loppen.
Mads (Dave Grohl go home) på vokal og gryder, Matthias har taget basstafetten videre fra Geezer Butler, og Mikkel er space cadet på sin Les Paul. Og som trio rammer de kosmiske megariffs dig, som var det lyn fra en klar stjernehimmel. Johnny Sangster, Seattle, har produceret den længe ventede EP In the Great Dark Between the Stars som ser dagens lys i september. David Fricke har smuglyttet på den brændte cd han fik i hånden på SPOT og gav den ordene a new album of expanded dynamic range and psychedelic aurora i Rolling Stone Magazine. Elefanterne overtager verdensherredømmet og er klar til at kaste dig ind fremtiden. Vær med fra starten, spænd hjelm og sikkerhedsbælte, når kosmos for alvor åbenbarer sig på Christiania den 16. september.

HJORTENE
Med på Hjortenes debutalbum der kom i april 2014 er prominente navne og musikalske slyngveninder: Lorenzo Woodrose, President Fetch og Valient Himself (Valient Thorr). Albummet er produceret af Anders Onsberg Hansen (Spids Nøgenhat, Baby Woodrose, Highway Child) og optaget på bånd i Black Tornado.
Sidste år lagde Hjortene festivalen Gutter Island ned, og et pakket telt blev hængende og rockede med hele koncerten. Koncerten blev beskrevet således: Danske Hjortene spiller stoner fuzz punk rock - tungt og tillintetgørende. Trioen sørger for uimodståelige spark i mellemgulvet, og perfektionerer den helt særlige lyd af ørkenstøv, vind i håret, og pedalerne helt i bund!!
Det selvbetitlede album er spækket til kanten med bastunge riffs der vil begejstre fans af Queens of the Stone Age, Black Sabbath, Fu Manchu, Nebula, MC5, Mudhoney etc. Pladen har udover Danmark solgt i USA, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Japan etc. Første oplag af vinylerne fra april er allerede udsolgt, og et andet oplag sælger som varme hveder på tung brun vinyl.

Deres nye numre er på en split LP med President Fetch kan du høre her: https://hjortene.bandcamp.com/album/hjortene-president-fetch-split-lp
???????????????????????????????????????
Entré: 70kr. // Forsalg: http://burl.nu/pmdja4
Døre: 21:00 // Koncertstart: 22:00
http://loppen.dk/kalender/electric-elephants
???????????????????????????????????????

Tickets available on: http://burl.nu/pmdja4

(Friday) September 16, 2016

Electric Elephants + Hjortene

Musik Loppen Sydområdet 4B, 1. sal Christiania, Denmark

Suggestion of event:

Broods: Vega (supporting Tove ...

Broods: Vega (supporting Tove Lo)
Vega Copenhagen, Denmark

See all information

Suggestion of event:

Eric Prydz at Big Slap

Eric Prydz at Big Slap
Big Slap

See all information

Suggestion of event:

Cheetah Chrome & The Knobs (US...

Cheetah Chrome & The Knobs (US/NL) + Heatfarm
Musik Loppen

See all information

Suggestion of event:

Victorious Festival 2016

Victorious Festival 2016
Victorious Festival

See all information