Tou Scene presenterer: Kristian Kristensen *Få bill*

Tou Scene presenterer: Kristian Kristensen *Få bill* Folder

(Saturday) October 15, 2016 - 22:00

Tou Scene - Kvitsøygt 25 (Map)

151 people attended

Report event

DESCRIPTION

Kristian Kristensen fikk alle, både publikum og dommere, til å måpe med sin fantastiske stemme i talentshowet med den passende tittelen The Voice for noen år tilbake. Men det var først etter at han forlot programmet og fokuserte på å skrive og fremføre sine egne låter at han virkelig fant sin egen stemme.

Låten Lyset rørte ved mange og viste vei fremover, og tok ham helt til topps i Urørt, som er NRK P3's årlige konkurranse for artister uten platekontrakt, i 2015. Interessen var umiddelbar, og med platekontrakten i havn på rekordtid fikk Kristensen god tid til å fokusere på å skrive og spille inn ny musikk.

Sjarmerende ydmyk beskriver Kristian seg selv helst som en singer-songwriter inspirert av blant annet indie, folk, pop og elektronika. Låtskriveren og historiefortelleren velger å skrive og synge på sin egen dialekt fordi det, akkurat nå, føles nærere og sterkere. Mest naturlig. Samarbeidspartnere beskriver ham som en som kjenner popformatet godt, men som er aller mest komfortabel når han kan utfordre og strekke litt på sjangerbegrep og begrensninger.

Og i kjernen av alt artisten og låtskriveren Kristian gjør er hans karakteristiske stemme og flotte falsett, en stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som «han med stemmen». Et talent og en stemme som gleder og utfordrer, både seg selv og lytteren.

Nå er han aktuell med en fantastisk ny singel Kan du lære mæ? som gikk rett inn på A-listen på både NRK P1 og P3 og har ligget der i mange uker allerede. Han gav oss en smakebit på Senkveld med Thomas & Harald, men vi har mye godt i vente fra Kristian Kristensen.

Tickets available on: http://touscene.com/program/vis/9047

(Saturday) October 15, 2016

Tou Scene presenterer: Kristian Kristensen *Få bill*

Tou Scene Kvitsøygt 25 Stavanger, Norway

Suggestion of event:

[email protected] kon...

Hakkebakkeskogen@Stavanger konserthus, Kuppelhallen
Stavanger konserthus

See all information

Suggestion of event:

Julemarked

Julemarked
Tou Scene

See all information