Tou Scene presenterer: No. 4

Tou Scene presenterer: No. 4 Folder

(Friday) October 14, 2016 - 20:00

Tou Scene - Kvitsøygt 25 (Map)

62 people attended

Report event

DESCRIPTION

Oslobandet No. 4 slapp i slutten av januar sitt debutalbum på Arch Records. Albumet Henda i været er et resultat av 14 års vennskap, 8 år som band, 4 forskjellige navn og en haug av låter. Nå kommer de for å fremføre låter på det magiske Loftet på Tou Scene!

I 2014 slapp de sin første låt, Lite og stort, som ble A-listet på NRK P1. Det samme ble låten Hvis det var meg, gitt ut desember samme år. Lite og stort var også del av en stor prisvinnende kampanje for Widerøe, hvor hele Norge sammen laget musikkvideoen til låta ved å laste opp bilder og video fra rundt omkring i landet. Oppmerksomheten førte til at No. 4 fikk åpne Spellemannsprisen 2015 og solgte ut Parkteatret i Oslo, da med kun tre låter utgitt. (Den tredje, En annen deg, ble B-listet på NRK P1).

Henda i været er spilt inn i Velvet Recordings i Spydeberg, Ohlogy Studio i Oslo og i X-Level Studio i Stockholm og har blitt et tydelig statement på hvem No. 4 er som band og låtskrivere. Sangene handler om tilhørighet og identitet. Om det å finne seg en plass og å ikke strekke til. Bandets har sammen med produsent Goran Obad laget et detaljrikt, organisk univers som strekker seg fra sparsommelige pianoballader, til rike popproduksjoner med synther, saksofon og strykeorkester(!), sistnemvnte arrangert av svenske Erik Arvinder, som har laget arrangementer for blant andre Seinabo Sey og Ane Brun.

Farlig, bandets siste singel kom fredag 8. januar og er allerede B-listet på NRK P1. Fullengderen Henda i været slippes 22. januar digitalt og på vinyl. No. 4 er Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek.

Tickets available on: http://touscene.com/program/vis/9244

(Friday) October 14, 2016

Tou Scene presenterer: No. 4

Tou Scene Kvitsøygt 25 Stavanger, Norway

Suggestion of event:

Thomas Dybdahl - Stavanger Kon...

Thomas Dybdahl - Stavanger Konserthus - Zetlitz
Stavanger konserthus

See all information

Suggestion of event:

Elsa & Emilie / Tou Scene

Elsa & Emilie / Tou Scene
Tou Scene

See all information

Suggestion of event:

MGP jr. Julekonsert @Stavanger...

MGP jr. Julekonsert @Stavanger konserthus, Kuppelhallen
Stavanger Konserthus

See all information

Suggestion of event:

Forest rave // Manchester 2017

Forest rave // Manchester 2017
Manchester Nightlife

See all information