Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi Folder

(Thursday) August 18, 2016 - 20:30

Caprera - Hoge Duin en Daalseweg 2 (Map)

2 people attended

Report event

DESCRIPTION

Wibi Soerjadi werd in 1970 in Nederland te Leiden geboren. Op elf jarige leeftijd gaf hij zijn eerste openbare optreden. Hij studeerde onder andere bij Bob Brouwer en Jan Wijn. Als jongste afstudeerstudent piano verkreeg hij op 20-jarige leeftijd vervroegd zijn master als uitvoerend musicus aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij behaalde het hoogst haalbare resultaat, een tien met onderscheiding.

Soerjadi mocht verschillende prijzen in ontvangst nemen, waaronder; de eerste prijs op het Prinses Christina Concours in Den Haag, de eerste prijs op het Nationaal Eurovision Competition for youngmusicians, de derde prijs op het Internationale Franz Liszt Pianoconcours te Utrecht, de Elisabeth Evertsprijs een prijs voor uitzonderlijk getalenteerde musici, Echo Klassik Award van de Deutsche Phonoakademie en hij mocht als eerste de Edison Classical Music Publieksprijs ontvangen. Hij gaf vele concerten in gerenommeerde zalen in binnen- en buitenland waaronder Het Concertgebouw Amsterdam, MusikVerein en Konzerthaus in Wenen,
MusikhalleHamburg, Valencia, Verona, Berlijn, Beijing, GuanZhou en de grote zaal van Carnegie Hall te New York. Hij concerteerde met vele toonaangevende orkesten waaronder het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Orquesta de Valencia, Orquesta Simfonica Ciudad de Oviedo, het Tchaikovsky Symphony Orchestra Moscow, het Leipzig Gewandhaus Orkest en het London Philharmonic Orchestra. Al zijn CD’s en DVD’s zijn meervoudig bekroond met goud en platina, dit is een unicum in de klassieke muziek.

Tickets available on: http://www.ticketmaster.nl/event/166665?brand=nl_caprera

(Thursday) August 18, 2016

Wibi Soerjadi

Caprera Hoge Duin en Daalseweg 2 Bloemendaal, Netherlands

Suggestion of event:

2manydjs dj set at Annabel

2manydjs dj set at Annabel
Annabel

See all information

Suggestion of event:

FLY PARTY + Carlos Santana - ...

FLY PARTY + Carlos Santana - Último show do Nathan Barone (São Paulo/SP)
CARIOCA CLUB

See all information