Lil Kleine Ronnie Flex Jebroer Mr. Polska ZwartWerk

Lil Kleine  Ronnie Flex  Jebroer  Mr. Polska  ZwartWerk Folder

(Tuesday) August 30, 2016 - 19:00

Openluchttheater Rivierenhof - Turnhoutsebaan 246 (Map)

363 people attended

Report event

DESCRIPTION

Als je Bitch wil chillen is dat geen probleem, want Lil Kleine en Ronnie Flex komen ons podium in brand steken en brengen hun vrienden mee!

Ronnie Flex gaat hard! Hij is nu al de onbetwiste kroonprins van de Nederhop. Eind 2014 bracht de rapper en producer zijn debuutalbum uit onder platenlabel Top Notch. Niet veel later won hij met hiphopcollectief New Wave, waar ook Lil' Kleine deel van uitmaakt, de ‘Popprijs 2015’ tijdens Eurosonic Noorderslag.
Lil' Kleine & Ronnie Flex ken je natuurlijk van Drank & Drugs, dé zomerhit 2015. Het even eenvoudige als geniale nummer blijft moeiteloos dagen en nachten in je hoofd buzzen. Inmiddels kan de wereld niet meer om Ronnie Flex & Lil Kleine heen. Het duo vierde hun succes met dampende optredens op onder meer Lowlands en Pukkelpop. Samen zorgen deze heren voor sfeer, veel lawaai en knallende muziek op het podium. Dansen dansen!

Jebroer
De Nouveau Riche rapper Jebroer (maar niet “Je Broer” ) maakte naam & faam met zijn clip Btje Vliegen Tog. De white-boy-wasted is een stoere man met een sterke persoonlijkheid én een groot hart.

Mr. Polska
Een show van Mr. Polska? Hard, rauw, energiek, Pools en recht in je smoel. Het voelt als schuurpapier over een motorkap, maar wel met een dansje!

ZwartWerk
Deze jonge, dynamische vierkoppige band uit Mechelen met Angolese en Congoleze roots staat bekend om hun flexibiliteit en power. In no time gaan ze over van sensuele Zouk muziek naar zware hip hop zonder enig probleem! Ze eindigde bij de bij de Laatste 8 van De Nieuwe Lichting en brachten hun debuutsingle Met Mij Mee samen uit met Soul Shakers.

Tickets available on: http://www.oltrivierenhof.be/agenda/detail/lil-kleine-en-ronnie-flex-30-08-2016

(Tuesday) August 30, 2016

Lil Kleine Ronnie Flex Jebroer Mr. Polska ZwartWerk

Openluchttheater Rivierenhof Turnhoutsebaan 246 Deurne, Belgium

Suggestion of event:

Afterwork avec Bayonne au Gran...

Afterwork avec Bayonne au Grand Mix
Le Grand Mix

See all information

Suggestion of event:

MC TOTA - Teréu Téu Téu 04/...

MC TOTA - Teréu Téu Téu 04/03
Pancadão Music Bar

See all information