Joulupipari 2

Joulupipari 2 Folder

(Sunday) December 04, 2016 - 19:00

Logomo - Köydenpunojankatu 14 (Map)

71 people attended

Report event

DESCRIPTION

Huikea JOULUPIPARI 2 -kiertue Logomossa 4.12.!

KOTITEOLLISUUS, VIIKATE sekä stand up -koomikot NIKO KIVELÄ ja ZAANI tuovat jälleen joulun luoksemme etuajassa. Pikkujouluhelvetti päästettiin ensimmäistä kertaa valloilleen vuonna 2012 ja heti neljän vuoden jälkeen on uusintakierroksen paikka.

Kotiteollisuuden Hynynen kommentoi: ”Muistikuvat edellisestä Piparikiertueesta ovat hämäriä, se oli elämää juoksuhaudoissa, pelkoa viihteen etulinjassa. Aika kultaa muistoja, joita ei ole. Sen kuitenkin muistan, että bussissa oli aina täysi rähinä päällä, reissasimme koko porukka samalla autolla. Oli helvetin hauskaa, läppä lensi tauotta. Alkoholijuomilla saattoi olla osuutta tapahtumiin, mutta sekä Viikatteen että meidän keikat menivät kaikki helvetin hyvin. Eli eiköhän tänäkin vuonna homma toimi mallikkaasti. Korostan kuitenkin, että kyseessä on vasta epäily, b-näytteiden tuloksia odotellaan vielä.”

Läheiseltä räjähdystyömaalta tavoitettu Viikate-solisti Kalle toteaa taas seuraavaa: Suutaria tulin etsimään, kun ovat päässeet nuo nullit melko huonoon kuntoon. Niin, Joulupipari 2? Kyllikki! Ykkönen oli niin onnistunut kokonaisuus, että päätettiin tehdä siitä jokavuotinen perinne. Posket tosin olivat kaikilla ykkösen jälkeen niin kipeät nauramisesta, ettei ehditty aikaisemmin. Stand upin ja rock ’n rollin, eli tahallisen ja tahattoman komedian yhdistäminen saattaa fläppitaululla tuntua itsetuhoiselta, mutta tosiasiassa nauru ja kitarajyrä ovat parasta lääkettä mihin tahansa elämän tarjoamaan tragediaan. Odotukset ovat siis kovat. Ja tämän lössin ollessa kyseessä, uskoisin myös yllätysmomenttien olevan herkässä...Ja vielä Viikatteen puolesta pitää sanoa, että meidän A-näytteet eivät lantrinkeja kaipaa!!!

JOULUPIPARI 2016 -kiertue
su 04.12. Turku, Logomo

Esiintyjät:
Zaani (stand-up)
Niko Kivelä (stand-up)
Viikate
Kotiteollisuus

Ikäraja: K18

Liput: 28€, ovelta 30€ + palvelumaksu

Illan aikataulu:
klo 19 ovet avataan saliin
n. klo 20 Zaani
n. klo 20:30 Viikate
n. klo 21:45 Niko Kivelä
n. klo 22:15 Kotiteollisuus

.

Tickets available on: http://www.lippu.fi/tickets.html?affiliate=UPM&doc=erdetaila&fun=erdetail&erid=1681346

(Sunday) December 04, 2016

Joulupipari 2

Logomo Köydenpunojankatu 14 Turku, Finland

Suggestion of event:

STS9 in Phoenix, AZ at Phoenix...

STS9 in Phoenix, AZ at Phoenix Lights Festival
Margaret T Hance Park

See all information