Dagny | Bar Brooklyn, Debaser Strand

Dagny | Bar Brooklyn, Debaser Strand Folder

(Sunday) October 30, 2016 - 20:00

Debaser - Hornstulls strand 4 (Map)

28 people attended

Report event

DESCRIPTION

*** Pga hälsoskäl tvingas Dagny skjuta upp den inplanerade spelningen till 6 februari. Köpta biljetter gäller även till det nya datumet. ***

Med en debutsingel som premiärspelades av Zane Lowe på Beats 1 och omedelbart lyftes fram av bland andra The Line of Best Fit lade den Londonbaserade norskan Dagny grunden för något som kan bli precis hur stort som helst. Responsen på den suveräna popsingeln ”Backbeat” blev enorm och tidigare i somras följde Dagny upp framgångarna från 2015 genom att släppa Børns-samarbetet ”Fool’s Gold”.

Nyligen uppträdde Dagny på både Way Out West och Øyafestivalen och nästa gång hon gör en festivalturné kommer hon nog att inta de större scenerna. För även om hon än så länge bara har hunnit släppa två singlar börjar Dagny allt mer kännas som Nordens nya popstjärna.

I väntan på hennes kommande EP gläds vi åt att Dagny kommer till Stockholm den 30 oktober. Passa på att se henne på Bar Brooklyn då, för det här kan mycket väl vara en av de sista chanserna att få se henne på en intimare scen.

Tickets available on: https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=7PY5BPNCVYEMCJ3

(Sunday) October 30, 2016

Dagny | Bar Brooklyn, Debaser Strand

Debaser Hornstulls strand 4 Stockholm, Sweden