Aurora - Sentrum Scene 13. og 14. desember

Aurora - Sentrum Scene 13. og 14. desember Folder

(Tuesday) December 13, 2016 - 19:00

Sentrum Scene - Arbeidersamfunnets plass 1 (Map)

499 people attended

Report event

DESCRIPTION

Sentrum Scene
Tirsdag 13. desember - Fri alder på galleriet
Onsdag 14. desember - NB! Kun få bill.
AURORA

Det er knapt til å tro hva AURORA har oppnådd i løpet av sin korte karriere. 20-åringen konsertdebuterte under by:Larm i 2014 og fikk Spellemannspris i 2015 som årets nykommer. Hun har turnert i Europa og USA, blant annet med opptredener på Lollapalooza og Roskilde. Norgesturneen hennes i fjor høst var smekk utsolgt. Hun fremførte også to sanger på Nobels fredspriskonsert i Telenor Arena.

I mars i år kom debutalbumet hennes, «All My Demons Greeting Me as a Friend». Hun har allerede hatt en rekke hits med låter som «Runaway», «Under the Stars», «Awakening» og «Running With the Wolves». Hun covret også Oasis-låten «Half The World Away» til det britiske varehuset John Lewis førjulskampanje, og singelen nådde 11. plass på den britiske hitlisten.

AURORA ble av Rolling Stone listet som én av ti nye artister man bør se opp for dette året, og beskrev musikken som «Norse folk ballads served on the rocks». Hun har blitt overøst av komplimenter fra Katy Perry. Og hun har hatt en rekke opptredener på viktige tv- og radioshow, ikke minst i USA, som Jimmy Fallon, Conan, The Late Show with Stephen Colbert og Howard Stern.

Sistnevnte bekrefter at det er mange som bare ikke kan få nok av AURORA: «Jeg tror jeg vil ha henne tilbake på showet minst en gang i uken», skrev Stern på Twitter etter hennes besøk.

Bill. kr 350,- + bill.avg. 18 år leg.

Tickets available on: http://bit.ly/2baNmJw

(Tuesday) December 13, 2016

Aurora - Sentrum Scene 13. og 14. desember

Sentrum Scene Arbeidersamfunnets plass 1 Oslo, Norway

Suggestion of event:

The Altern80s Club

The Altern80s Club
Rockefeller / John DEE / Sentr...

See all information

Suggestion of event:

The Beauty Of Gemina im Z7 + S...

The Beauty Of Gemina im Z7 + Special Guest ROME (LUX)
Konzertfabrik Z7 - Pratteln

See all information