T-99 (try-out)

T-99 (try-out) Folder

(Friday) November 18, 2016 - 21:00

Het Burgerweeshuis - Bagijnenstraat 9 (Map)

14 people attended

Report event

DESCRIPTION

Yes! T-99, de onverwoestbare driemanstank van de Nederlandse rootsrock is terug. Met op 3 november een nieuw album en daarna een nieuwe tour. Dit alles onder het gekmakende motto: BEDLAM!
Het Amsterdamse rootsrocktrio was nooit echt weg natuurlijk, maar na de pauze die de band inlaste in 2009 na vier kloeke albums, 600 succesvolle optredens in binnen- en buitenland, tv- en radioshows over de halve planeet, plus de complimenten van Mark ‘BBC’ Lamarr was het even welletjes.
In 1999 geeft T-99 de rootsrock voor het de eerst een lekkere schop onder de kont door haar te injecteren met surf, jazz, country, folk, bluegrass, rock-‘n-roll, punk en soul. Zo maakt het trio vier hoogwaardige (en steevast goed ontvangen!) albums en delen ze en passant podia met legendes als Chuck Berry, Dr. John en Little Feat. Dan is het 2009 en tijd voor een pauze en diverse toffe zijprojecten waarin de drie geniale muzikale vagebonden even hun ei in kwijt kunnen (Cuban Heels, Maison Du Malheur).

Maar het muzikale bloed kroop waar het niet gaan kon en de muzikale vagebonden van T-99, die hadden zichzelf gemist. En dus is er nu BEDLAM!, een bijna ontsporend album vol muzikale en geniale tekstuele gekte, nog maar net op het spoor gehouden door de beste drie rootsrockers van Nederland.

Tickets available on: http://burgr.nl/14bz

(Friday) November 18, 2016

T-99 (try-out)

Het Burgerweeshuis Bagijnenstraat 9 Deventer, Netherlands

Suggestion of event:

The Neal Morse Band // 013 Til...

The Neal Morse Band // 013 Tilburg
Poppodium 013

See all information

Suggestion of event:

Colin Blunstone - Luxor Live

Colin Blunstone - Luxor Live
Luxor Live

See all information

Suggestion of event:

Skol Beats Secret Club 33

Skol Beats Secret  Club 33
CLUB 33 OFICIAL

See all information