SFB - Luxor Live

SFB - Luxor Live Folder

(Saturday) December 03, 2016 - 20:00

Luxor Live - Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem // correspondentie/ post: Postbus 925 6800 AX Arnhem (Map)

9 people attended

Report event

DESCRIPTION

Genre: Hip-Hop // Deur: 19.30

Na het succes van de Reset The Levels EP’s, New Wave en het pas verschenen album Lituatie i.s.m. GLOWINTHEDARK kondigt de formatie SFB hun eigen BIG MAN THINGS tour aan. Gewapend met hun grootste hits en met support van bevriende artiesten veroveren zij aankomend najaar de poppodia van Nederland.

2015 was het jaar van de doorbraak van de populaire Haagse Hip Hop groep SFB, bestaande uit de rappers Frenna, Jandro, KM en Priceless. Hun deelname aan het enorm succesvolle en record-brekend project New Wave van Top Notch speelde hen in de kijker bij het grote publiek. De SFB hits ‘Investeren in de Liefde’, ‘Vallen in de Club’ en ‘Jij Kan Chillen met Mij’ behoren tot de favorieten van het album en ontvingen meerdere gouden en platina platen. Met New Wave stonden zij op grote festivals zoals Lowlands en Appelsap en hebben zij de Popprijs en de Edison Popprijs in de categorie Hip Hop en Beste Album gewonnen.

Eind 2015 bracht Top Notch de EP Reset The Levels: Boulevard II van SFB uit. De clubhits ‘Strangers’ en ‘Nu Sta Je Hier’ van deze EP hebben miljoenen views en streams op Spotify en staan in de playlist van elke DJ. Voor ‘Nu Sta Je Hier’ met Ronnie Flex en Broederliefde heeft de groep een dubbelplatina plaat ontvangen in de uitzending van 3voor12 Radio. In april verscheen de eerste langverwachte single ‘Elleke Keer’ met GLOWINTHEDARK via Top Notch, gevolgd door de lyric video van ‘Dansen op Labanta’ begin mei. De kaartverkoop voor de tour is per direct gestart.

? Tickets: bit.ly/SFBLuxorLive

Tickets available on: https://www.luxorlive.nl/agenda/sfb/

(Saturday) December 03, 2016

SFB - Luxor Live

Luxor Live Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem // correspondentie/ post: Postbus 925 6800 AX Arnhem Arnhem, Netherlands

Suggestion of event:

Netherlands Deathfest II

Netherlands Deathfest II
Poppodium 013

See all information

Suggestion of event:

Volbeat - Strijp-S, Eindhoven

Volbeat - Strijp-S, Eindhoven
Strijp-S Eindhoven

See all information

Suggestion of event:

Capital Cities // The Observat...

Capital Cities // The Observatory, Santa Ana, CA
The Observatory Orange County

See all information