Indian Askin - Luxor Live

Indian Askin - Luxor Live Folder

(Friday) November 25, 2016 - 21:00

Luxor Live - Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem // correspondentie/ post: Postbus 925 6800 AX Arnhem (Map)

25 people attended

Report event

DESCRIPTION

Genre: Rock // Deur: 20.30 // Prijs: € 10,00

De naam Indian Askin zoemt al een tijdje rond in de Nederlandse muziekwereld. 3FM DJ Frank van der Lende benoemde de talentvolle band al tot de ‘sound van 2015’ toen hij te gast was bij DWDD. Ze speelde in het voorprogramma van bands als De Staat en Go Back To The Zoo.

Het langverwachte debuutalbum de Amsterdamse band, getiteld Sea Of Ethanol kwam uit in april van dit jaar. De single Really Wanna Tell You deed het meteen erg goed. Op Noorderslag lieten de Amsterdammers begin dit jaar al zien dat het een van de meest veelbelovende acts van 2016 is. Hun sound omschrijven ze zelf als nupunk, met rock, grunge en sixtiesinvloeden en een psychedelisch randje. Ze putten voor hun muziek inspiratie uit de jaren 60, 70 en 90.

Indian Askin bestaat al vanaf 2007. De prettig gestoorde zanger Chino Ayala is van Paraguyaanse afkomst, meer specifiek stamt hij af van de Guaraní indianen. Zijn vader is een onnavolgbare harpspeler in een klassiek orkest in Rome en Chino speelt af vanaf jonge leeftijd diverse instrumenten. Chino bezit een rauw talent zowel als zanger, schrijver als performer, producer en artiest. De band wordt compleet gemaakt met Jasja Offermans op basgitaar, drummer Ferry Kunst en Bart van der Elst op toetsen.

? Tickets: bit.ly/IndianAskinLuxorLive

Tickets available on: https://www.luxorlive.nl/agenda/indian-askin/

(Friday) November 25, 2016

Indian Askin - Luxor Live

Luxor Live Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem // correspondentie/ post: Postbus 925 6800 AX Arnhem Arnhem, Netherlands

Suggestion of event:

Madhouze - Do or Die | Deetox

Madhouze - Do or Die | Deetox
De Kreek Kerkdriel

See all information

Suggestion of event:

FUSE Ibiza Open Air at The Zoo...

FUSE Ibiza Open Air at The Zoo Project Benimussa Park w/ Enzo Siragusa, Cristi Cons, Nima Gorji, Rossko & Archie Hamilton
The Zoo Project

See all information