bob hund @ Loppen (udsolgt!)

bob hund @ Loppen (udsolgt!) Folder

(Thursday) November 24, 2016 - 20:30

Musik Loppen - Sydområdet 4B, 1. sal (Map)

61 people attended

Report event

DESCRIPTION

Svenske bob hund har aldrig stillet sig tilfredse med ”bare at være et band”. Gennem 25 år har de konstant genopfundet sig selv, så fænomenet bob hund i dag snarere fremstår som en kunstform.

Men musikken er langtfra glemt, og til september udgiver de deres 13. album, 'Dödliga Klassiker', der samtidig er deres første på ”Håkan Hellströms pladeselskab” Woah Dad.

Velkommen til en aften af de helt store på Loppen d. 24. november!
???????????????????????????????????????
Entré: 220kr. // Forsalg: http://burl.nu/b1q5xq
http://loppen.dk/kalender/bob-hund
https://www.bobhund.se/
???????????????????????????????????????

Med en baggrund i lige dele Kraftwerk, lo-fi indie rock, kraut-rock, dadaisme og svensk visetraditon er bob hund et absolut musikalsk unikum. Thomas Öberg har med sine tekster inspireret en hel generation af både danske og svenske sangskrivere, og hans sangforedrag på hardcore skånsk (den dialekt, som i Sverige anses for den grimmeste og sværest forståelige) formidler paradoksalt men perfekt teksternes mageløse clash af hverdagssprog og sublim poesi. Live smelter tekst, stemme og Öbergs særegne koreografi som performer sammen med den kantede, uopdragne bastard af et musikalsk gadekryds, resten af bandet udgør. Og resultatet er intet mindre end ... bob hund.

Conny Nimmersjö, Johnny Essing, Jonas Jonasson, Mats Hellqvist, Thomas Öberg og Christian Gabel har ikke kunnet holde et borgerligt job gennem næsten 25 år og har i stedet udgivet 12 plader og henrykket publikum over hele Norden med deres vilde og dedikerede live-shows. I Danmark har bandet stået på Roskilde Festivals scener hele 6 gange og trukket fulde huse på klubscener i de større byer.

I foråret 2016 blev bandet signet til Göteborg-selskabet, Woah Dad. De bliver dermed label-mates med bl.a. Håkan Hellström. Signingen markerer et nyt kapitel for bob hund, som ikke har haft kontrakt med et pladeselskab, siden de var i stald hos Silence Records. Fra 2009 og frem til 2015 udgav de selv deres plader, men den 16. september udsendes det nye album 'Dödliga Klassiker'. Forsanger Thomas Öberg udtaler:
”Indspilningen af Dödliga Klassiker var som en drøm. Faktisk havde bob hund ingen penge, ingen pladekontrakt, ingen instrumenter og ingen færdige sange. Men drømmen er en råvare og virkeligheden er et raffineret produkt. Denne gang valgte vi at fokusere helt og holdent på råvaren. Vi giver ikke folk hvad de vil have, vi giver folk hvad de har brug for”.

Tickets available on: http://burl.nu/b1q5xq

(Thursday) November 24, 2016

bob hund @ Loppen (udsolgt!)

Musik Loppen Sydområdet 4B, 1. sal Christiania, Denmark

Suggestion of event:

Moonjam @Portalen

Moonjam @Portalen
Portalen

See all information

Suggestion of event:

Copenhell Festival 2017

Copenhell Festival 2017
Copenhaga, Região da Capital,...

See all information

Suggestion of event:

Sanne Salomonsen @Portalen

Sanne Salomonsen @Portalen
Portalen

See all information

Suggestion of event:

Gavin DeGraw live in Indianapo...

Gavin DeGraw live in Indianapolis, In - Dec. 13
The Pavilion at Pan Am

See all information