Veronica Maggio, Black Box, Helsingin Jäähalli 8.10.

Veronica Maggio, Black Box, Helsingin Jäähalli 8.10. Folder

(Saturday) October 08, 2016 - 19:00

Helsingin Jäähalli - (Map)

411 people attended

Report event

DESCRIPTION

KONSERTTI:
Veronica Maggio (SE)
La 8.10.2016 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 19
Black Box on yhdessä Jäähallin kanssa toteutettava noin 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta.

LIPUT:
Myyntiin ma 22.8.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 45,50 euroa Ticketmasterista

Länsinaapurimme suosituimpiin poppareihin lukeutuva Veronica Maggio saapuu lokakuussa Suomeen. Keväällä uuden albuminsa ”Den första är alltid gratis” julkaissut ruotsalaistähti esiintyy lauantaina 8. lokakuuta Helsingin Jäähallissa, kokonaan seisomakatsomona toteutettavassa Black Box -klubiformaatissa. Lipunmyynti keikalle käynnistyy maanantaina 22. elokuuta Ticketmasterissa.

Veronica Maggion keikkoja on kehuttu ”huikean vaikuttaviksi” (Dagens Nyheter) ja ”Ruotsin parhaiksi” (Gaffa), ja hän on noussut Pohjoismaiden soitetuimmaksi naispuoliseksi artistiksi Spotifyssa. Maggio tunnetaan hiteistään ”Snälla bli min”, ”Hela huset”, ”Vi mot världen”, ”Välkommen in” ja ”Jag kommer”. Hän lukeutuu maansa palkituimpiin artisteihin viidellä Grammiksellaan, kahdella P3 Guld -pystillään, kolmella Rockbjörn- ja kolmella Gaffa-palkinnollaan. Vuonna 2015 hänet nimettiin Vuoden live-esiintyjäksi P3 Guld -gaalassa ja tammikuussa Spotify tiedotti Maggion olevan Pohjoismaiden eniten soitettu naispuolinen artisti.

Maggio julkaisi toukokuussa viidennen albuminsa ”Den första är alltid gratis”, joka sisältää kultaa myyneet singlet ”Den första är alltid gratis”, ”Vi mot världen” ja ”Dom sa!”. Levy on saanut valtaisat kehut musiikkilehdistössä ja Dagens Nyheter julistikin 35-vuotiaan Maggion ”sukupolvensa ääneksi”. Veronica Maggio nauttii myös Suomessa valtavaa suosiota ja on myynyt The Circuksen kahdella edellisellä vierailullaan loppuun.

Tickets available on: http://bit.ly/2boybjV

(Saturday) October 08, 2016

Veronica Maggio, Black Box, Helsingin Jäähalli 8.10.

Helsingin Jäähalli Helsinki, Finland

Suggestion of event:

Rammstein - Tallinn Rockfest, ...

Rammstein - Tallinn Rockfest, Tallinn (EE)
Song Festival Grounds

See all information

Suggestion of event:

Weekend Baltic Aftermovie Rele...

Weekend Baltic Aftermovie Release party: Tungevaag & Raaban
Club Hollywood

See all information

Suggestion of event:

Night Lovell in Tallinn

Night Lovell in Tallinn
Сathouse Concert Hall

See all information