Ruby Red & the Moonshine Brothers - Slippfest + support: Morgonrode

Ruby Red & the Moonshine Brothers - Slippfest + support: Morgonrode Folder

(Thursday) September 22, 2016 - 20:00

Internasjonalen - Youngstorget 2 (Map)

64 people attended

Report event

DESCRIPTION

Ruby Red & the Moonshine Brothers
Slippfest på Internasjonalen torsdag 22 september
+ support: Morgonrode
+ Djs: Die With Your Boots On
Dørene åpner kl 20.00
Inngang: 150,-
Forsalg via TicketCo.no

Hos Ruby Red & the Moonshine Brothers blir sørlandsk naivitet og blodig amerikansk alvor blandet til en kruttsterk blanding som selv kresne cowboyer får fot av. Siden konsert nummer èn har publikum vært begeistret for samspillet, den litt uvanlige instrumenteringa og de varierte låtene til bandet. Det gjør heller ingenting at vokalist Marte Herwells stemme kan minne om ei ung utgave av Dolly Parton.

I juni 2014 gav Ruby Red & the Moonshine Brothers ut det selvtitulert debutalbumet sitt, et album som høstet godord og fikk høye terningkast. Noen anmeldere mente man kunne risikere å bli skikkeleg glad i sjangeren bandet representerer, selv om man bare likte det sånn passe fra før. Andre mente det hørtes ut som om bandet hadde bodd og spilt musikk i Appalachene i årevis.

Ruby Red & the Moonshine Brothers tar deg med på mange reiser. Før du vet ordet av det, har bandet gått fra det dystre hjørnet med sanger om tragiske skjebner og katastrofale valg til mer lettbeinte låter om lystige småjenter og guttestreker på naboens gård. Hadde TV-serien Bonanza blitt lagd i dag, skal du ikke se bort ifra at Ruby Red & the Moonshine Brothers hadde stått for soundtracket.

Nå er bandet klare med andreplata si. Tekstene er mørkere og kretser rundt tema som ensomhet, svik og lovløshet. Disse skjebnehistoriene blir pakka inn av røffere og skitnere musikk, med flere referanser til 70-talsidealene. Det nye albumet er todelt, og A-sida kom ut i mai. Musikkbloggen Dust of Daylight var over seg av begeistring for første del av plata og konkluderte med at: «(...) dette er omtrent så bra som det kan få blitt». Nå er også B-sida klar, og slippfesten blir på Internasjonalen 22. september.

Tickets available on: http://internasjonalen.ticketco.no/ruby_red__the_moonshine_brothers__slippfest__support_morgonrode

(Thursday) September 22, 2016

Ruby Red & the Moonshine Brothers - Slippfest + support: Morgonrode

Internasjonalen Youngstorget 2 Oslo, Norway

Suggestion of event:

DDR avslutningskonsert i Oslo ...

DDR avslutningskonsert i Oslo Spektrum
Oslo Spektrum Arena

See all information

Suggestion of event:

25 års jubileum

25 års jubileum
Rockefeller Music Hall

See all information

Suggestion of event:

10denes beste!

10denes beste!
Bølgen Kulturhus

See all information

Suggestion of event:

Grossstadtgeflüster *** Ausve...

Grossstadtgeflüster *** Ausverkauft ***
Jugendzentrum Zeughaus Passau

See all information