Svanesjø[email protected] konserthus, Zetlitz

Svanesjøen@Stavanger konserthus, Zetlitz Folder

(Monday) January 16, 2017 - 20:00

Stavanger konserthus - Sandvigå 1 (Map)

362 people attended

Report event

DESCRIPTION

Fremført av Den Russsiske Nasjonalballetten fra Moskva

Svanesjøen er blant verdens absolutt mest populære balletter, og fremføres stadig på scenen verden over. Noen få toner av Tsjajkovskijs storslagne musikk, så er stemningen satt for den sterke kjærlighetshistorien, det store dramaet og den vakre tåspissdansen. Svanesjøen har alt som skal til for å skape magi på scenen!

Den russiske nasjonalballetten fra Moskva står bak denne oppsetningen, som har turnert med stor suksess. Kompaniet ble etablert av Sergei Radchenkow, solist I Bolshoi-balletten og i mange år fast dansepartner med den berømta prima ballerina Maja Plizzezkaja.

Helt siden urpremieren i Moskva i 1877, har Svanesjøen forført publikummere over store deler av verden. Den er en publikumsfavoritt, men av mange også regnet som en dansers kanskje største utfordring.

Svanesjøen kombinerer en verden av magi og mytiske skapninger med en virkelig verden der svik og makt kjemper mot kjærlighet og tilgivelse.
Handlingen: Odette må leve som svane på dagtid, men om natten blir hun et menneske. Dette skjer kveld etter kveld, og dansende i sin menneskelige form blir hun sett av en prins, Siegfried. Siegfried forelsker seg i Odette og ber henne komme til slottsballet kvelden etter. Trollmannen Von Rothbart finner ut dette, og han tar med sin datter Odile til ballet. Odile ser ut akkurat som Odette, bare at hun kler seg i svart mens Odette kler seg i hvitt. Siegfried tror Odile er Odette, og han sverger sin evige kjærlighet til henne for å bryte forbannelsen. Odette viser seg, og prinsen skjønner hvor feil han har tatt.

Arrangør: Highlight-Concerts GmbH

Tickets available on: http://www.stavanger-konserthus.no/event/svanesjoen-3/

(Monday) January 16, 2017

Svanesjø[email protected] konserthus, Zetlitz

Stavanger konserthus Sandvigå 1 Stavanger, Norway

Suggestion of event:

Thomas Dybdahl - Stavanger Kon...

Thomas Dybdahl - Stavanger Konserthus - Zetlitz
Stavanger konserthus

See all information

Suggestion of event:

Oxytrain

Oxytrain
Tou Scene

See all information

Suggestion of event:

Fresno - TOUR CIANO 10 ANOS em...

Fresno - TOUR CIANO 10 ANOS em Florianópolis (SC)
Célula Showcase

See all information