Tou Scene og Stavanger konserthus presenterer: Highasakite - Utsolgt!

Tou Scene og Stavanger konserthus presenterer: Highasakite - Utsolgt! Folder

(Saturday) November 12, 2016 - 21:00

Stavanger konserthus - Sandvigå 1 (Map)

1.002 people attended

Report event

DESCRIPTION

I går slapp Highasakite nyheten om konsert i Oslo spektrum. Bandet som var headliner på en rekke festivaler i sommer kommer også innom Stavanger, og spiller i Zetlitz lørdag 12. november.

Konserten er et samarbeid mellom Stavanger konserthus og Tou Scene hvor Highasakite har spilt tidligere. - Bandets publikum har vokst enormt på kort tid, og konserthusets Zetlitz er perfekt for denne konserten, sier musikkansvarlig på Tou Scene, Espen Yung Svendsen. Også for Konserthuset er Highasakite er en super booking, og det en fornøyelse å følge suksessen både dette og flere andre norske band og artister opplever, forklarer Grete Straume, markeds- og kommunikasjonssjef i Stavanger konserthus.

I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-lista), på praktfullt vis.

Før den tid slapp bandet i januar singelen «Someone Who´ll Get It» til like strålende mottakelse. Det var ikke bare her hjemme i Norge folk bet seg merke i det nye materialet, singelen hadde også premiere på blant annet BBC1 i Storbritannia og Triple J i Australia, mens musikkvideoen hadde premiere på selveste Vogue. Online (stream) var det The Fader som sto for premieren.

Siden den gang har singelen nådd gullstatus og en førsteplass på radiolistene her til lands, mens den ved siden av overnevnte radioer også har blitt listet på blant annet dansk P3 og 1Live i Tyskland. «Someone Who´ll Get It» vokste seg forøvrig til å bli en av Triple J sine mest spilte låter over en lang periode.

Singelen ble fulgt opp av andresingelen Golden Ticket, også denne gikk inn til A-listinger på blant annet P1 og P3, i tillegg til nok en playlisting på Triple J i Australia og 1Live i Tyskland, blant annet. Andresingelen, som førstesingelen, gikk dessuten helt til topps på den offisielle norsk radiolisten.

På livesiden har Highasakite nylig gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London.

Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert.

Det er med stor glede vi nå kan annonsere at Highasakite begir seg ut på en norsk høstturné fra oktober, da i Hammerfest, Gjøvik, Vinstra, Trondheim, Volda, Ålesund, Tromsø, Bodø, Kristiansand, Stavanger, Sogndal og Bergen.

Før den norske turnéen reiser Highasakite ut på en 18 konserter lang turné i utlandet, nærmere bestemt 10 konserter i USA og 8 konserter rundt om i Europa. Mer info på www.highasakite.no

Konserten i Zetlitz lørdag 12. november spilles for stående publikum, og har 18 års aldersgrense. Billettsalget starter onsdag 24. august.

Tickets available on: http://www.stavanger-konserthus.no/event/highasakite/

(Saturday) November 12, 2016

Tou Scene og Stavanger konserthus presenterer: Highasakite - Utsolgt!

Stavanger konserthus Sandvigå 1 Stavanger, Norway

Suggestion of event:

To Rustne Herrer: Hvis helsa h...

To Rustne Herrer: Hvis helsa holder - The Show@Stavanger konserthus, Kuppelhallen
Stavanger Konserthus

See all information

Suggestion of event:

[email protected] konserthus, Zet...

Vamp@Stavanger konserthus, Zetlitz
Stavanger konserthus

See all information

Suggestion of event:

Høstmarked på Tou Scene

Høstmarked på Tou Scene
Tou Scene

See all information