Gavlyn & Reverie, Princess Nokia, Gnucci, Sofa / Korjaamo

Gavlyn & Reverie, Princess Nokia, Gnucci, Sofa / Korjaamo Folder

(Sunday) October 16, 2016 - 19:00

Korjaamo - Töölönkatu 51 a-b (Map)

190 people attended

Report event

DESCRIPTION

MIMMIRÄP-ILTA HELSINGIN KORJAAMOLLA
Su 16.10.2016 Helsinki, Korjaamo

GAVLYN & REVERIE (USA)
PRINCESS NOKIA (USA)
GNU??I (SWE)
SOFA
D.R.E.A.M DJ’s

Uutisoimme taannoin, että jenkkiräppärit Gavlyn & Reverie ja Sofa esiintyvät Korjaamolla su 16.10.2016. Tapahtumaan on nyt tullut kovan luokan vahvistuksia: M.I.A.-vertauksia kerännyt Princess Nokia (USA), Grimesin ja Azealia Banksin hengessä elektronista musiikkia räppiin yhdistelevä Gnu??i (SWE) sekä D.R.E.A.M. DJ's liittyvät tapahtumaan. Liput edelleen 20€.

Los Angelesissa vaikuttavat räppärit Gavlyn & Reverie, elektronista musiikkia ja hiphopia yhdistelevä yhdysvaltalaisartisti Princess Nokia sekä nouseva ruotsalainen räppäri Gnu??i esiintyvät yhteiskeikalla Helsingin Korjaamolla sunnuntaina 16. lokakuuta. Kattausta täydentävät vastikään uuden ’Laittoman letkeetä’ –singlen julkaissut Sofa sekä kovassa huudossa oleva helsinkiläinen dj-duo D.R.E.A.M. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Feministiräppäriksi itsensä nimennyt Gavlyn hakee hiphop-soundiinsa vaikutteita erityisesti 70-luvun funkysta ja 60-luvun pop-musiikista. Viime keväänä kolmannen albuminsa Why Wait julkaissut artisti on kerännyt toistuvasti vertauksia The Fugees -aikakauden Lauryn Hilliin sekä Angel Hazeen.
Reverien suurimmat vaikutteet löytyvät puolestaan underground-räpista. Nuoruudessaan runoutta harrastanut artisti aloitti uransa spoken wordin parissa, mutta siirtyi pian hiphopin pariin. Vuonna 2009 ensimmäisen mixtapensa Castle in the Air julkaisseelta Reverielta on sittemmin ilmestynyt kolme albumia, ja hänen biisit ovat keränneet useita miljoonia YouTube-kuunteluita.

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistulla ja sukupuolinormeja kyseenalaistaneella ”Tomboy”-biisillään runsaasti huomiota kerännyt Princess Nokia on newyorkilaisen räppäri Destiny Ortizin ja tuottaja Christopher Laren yhteisprojekti. Varsinkin M.I.A.:an verrattu Princess Nokia aloitti uransa vuonna 2013, ja kaksikon esikoisalbumi ”Metallic Butterfly” ilmestyi keväällä 2014. Erityisesti blogeissa ja Vicen kaltaisissa medioissa noteerattu Princess Nokia hakee tuotantoonsa innoitusta hiphopista, grimesta, drum’n’bassista ja latinalaisamerikkalaisesta tanssimusiikista.

Grimesin ja Azealia Banksin välimaastoon sijoittuvista biiseistään tunnettu Gnu??i julkaisee musiikkia, jota on kuvailtu neonväriseksi, 90-lukuvaikutteiseksi ja 64-bittiseksi elektropopiksi. Taitelijanimen takaa löytyy nykyisin Lontoossa vaikuttava ”Ruotsin Missy Elliot” Ana Rab, joka räppäämisen ohella pyörittää omaa levy- ja management-yhtiötä sekä vastaa Gnu??in MTV:ltä ja videopeleistä lainaavasta visuaalisesta konseptista. Ensimmäiset biisinsä vuonna 2012 julkaissut Gnu??i tunnetaan parhaiten biiseistään ”Goodah” ja ”Finders Keepers” sekä tämän vuoden singlestä ”Ultimate Syndrome”.

LIPUT:
- ennakkoon Tiketistä alk. 20,00 EUR (korjaamolaiset 18,50 EUR)
- ovelta 21 EUR (korjaamolaiset 19 EUR)

www.gavlyn.com
www.reveriepug.com
www.facebook.com/Princess-Nokia-262313607311498
www.gnucci.biz
www.facebook.com/SofaSeOnFakinAitoo
www.facebook.com/dream.music.archives
www.korjaamo.fi
www.fullsteam.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
FULLSTEAM
- Feniks Willamo ([email protected])

Tickets available on: http://www.tiketti.fi/Gavlyn-and-Reverie-USA-Sofa-Kulttuuritehdas-Korjaamo-lippuja/41900

(Sunday) October 16, 2016

Gavlyn & Reverie, Princess Nokia, Gnucci, Sofa / Korjaamo

Korjaamo Töölönkatu 51 a-b Helsinki, Finland

Suggestion of event:

Tallinn // Jean-Michel Jarre ...

Tallinn // Jean-Michel Jarre
Saku Suurhall

See all information

Suggestion of event:

Weekend Festival Aftermovie Wo...

Weekend Festival Aftermovie World Premiere
Coca-Cola Plaza

See all information