St Paul and the Broken Bones | Kägelbanan, Södra Teatern

St Paul and the Broken Bones | Kägelbanan, Södra Teatern Folder

(Friday) January 20, 2017 - 20:00

Södra Teatern Kägelbanan - (Map)

16 people attended

Report event

DESCRIPTION

Genom att kombinera klassisk 60-talssoul med influenser från bland andra Sly Stone, David Bowie och Prince samt addera en enorm mängd energi blev amerikanska St Paul and the Broken Bones debutalbum ”Half the City” en stor kritikerframgång då det släpptes 2013. Nu är uppföljaren äntligen här!

Då arbetet med ”Half the City” inleddes hade St Paul and the Broken Bones nyss funnit sin form. Med bara några månaders repande i ryggen gick de in i studion och gav verkligen allt. På uppföljaren ”Sea of Noise” har allting fått växa fram organiskt under en längre tid. Och det märks.

Den process som inleddes i ett hyrt hus under veckan mellan bandets två spelningar på Coachella 2015 har nu resulterat i ett imponerande album, där allt det som kändes intressant och lovande på debuten har förfinats och utvecklats.

Men även om musiken och låtarna har utvecklats under de senaste åren kan vi utlova samma fantastiska liveenergi som St Paul and the Broken Bones alltid spridit omkring sig då de i januari kommer till Stockholm för en spelning på Kägelbanan.

Åldersgräns:
På konserter på Kägelbanan och Mosebacketerrassen gäller 18 år, med möjlighet för minderåriga över 13 år att komma in i målsmans sällskap. Som målsman räknas endast förälder eller laglig förmyndare. Barn under 13 år släpps inte in på grund av bestämmelser kring ljudvolym på konsert, ens med hörselskydd.

Tickets available on: https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=70NPPBKAVLAF488

(Friday) January 20, 2017

St Paul and the Broken Bones | Kägelbanan, Södra Teatern

Södra Teatern Kägelbanan Stockholm, Sweden

Suggestion of event:

Jack Beats EOS Lounge 11.16.16

Jack Beats EOS Lounge 11.16.16
EOS Lounge

See all information