bob hund (ekstrakoncert) @ Loppen

bob hund (ekstrakoncert) @ Loppen Folder

(Wednesday) November 23, 2016 - 20:30

Musik Loppen - Sydområdet 4B, 1. sal (Map)

13 people attended

Report event

DESCRIPTION

Da koncerten d. 24. november blev hurtigt udsolgt, får du nu en ny (eller endnu en) mulighed for at opleve altid fantastiske bob hund!

Svenske bob hund har aldrig stillet sig tilfredse med ”bare at være et band”. Gennem 25 år har de konstant genopfundet sig selv, så fænomenet bob hund i dag snarere fremstår som en kunstform.

Men musikken er langtfra glemt, og til september udgiver de deres 13. album, 'Dödliga Klassiker', der samtidig er deres første på ”Håkan Hellströms pladeselskab” Woah Dad.
???????????????????????????????????????
Entré: 220kr. // Forsalg: http://burl.nu/edjbm3
Dørene åbner kl. 20:30
Mere info: http://loppen.dk/kalender/bob-hund-0
???????????????????????????????????????
Med en baggrund i lige dele Kraftwerk, lo-fi indie rock, kraut-rock, dadaisme og svensk visetraditon er bob hund et absolut musikalsk unikum. Thomas Öberg har med sine tekster inspireret en hel generation af både danske og svenske sangskrivere, og hans sangforedrag på hardcore skånsk (den dialekt, som i Sverige anses for den grimmeste og sværest forståelige) formidler paradoksalt men perfekt teksternes mageløse clash af hverdagssprog og sublim poesi. Live smelter tekst, stemme og Öbergs særegne koreografi som performer sammen med den kantede, uopdragne bastard af et musikalsk gadekryds, resten af bandet udgør. Og resultatet er intet mindre end ... bob hund.

Conny Nimmersjö, Johnny Essing, Jonas Jonasson, Mats Hellqvist, Thomas Öberg og Christian Gabel har ikke kunnet holde et borgerligt job gennem næsten 25 år og har i stedet udgivet 12 plader og henrykket publikum over hele Norden med deres vilde og dedikerede live-shows. I Danmark har bandet stået på Roskilde Festivals scener hele 6 gange og trukket fulde huse på klubscener i de større byer.

I foråret 2016 blev bandet signet til Göteborg-selskabet, Woah Dad. De bliver dermed label-mates med bl.a. Håkan Hellström. Signingen markerer et nyt kapitel for bob hund, som ikke har haft kontrakt med et pladeselskab, siden de var i stald hos Silence Records. Fra 2009 og frem til 2015 udgav de selv deres plader, men den 16. september udsendes det nye album 'Dödliga Klassiker'. Forsanger Thomas Öberg udtaler:
”Indspilningen af Dödliga Klassiker var som en drøm. Faktisk havde bob hund ingen penge, ingen pladekontrakt, ingen instrumenter og ingen færdige sange. Men drømmen er en råvare og virkeligheden er et raffineret produkt. Denne gang valgte vi at fokusere helt og holdent på råvaren. Vi giver ikke folk hvad de vil have, vi giver folk hvad de har brug for”.

Tickets available on: http://burl.nu/edjbm3

(Wednesday) November 23, 2016

bob hund (ekstrakoncert) @ Loppen

Musik Loppen Sydområdet 4B, 1. sal Christiania, Denmark

Suggestion of event:

KALAHA

KALAHA
Musik Loppen

See all information

Suggestion of event:

The Entrepreneurs at Loppen

The Entrepreneurs at Loppen
Musik Loppen

See all information

Suggestion of event:

Trivium in Copenhagen

Trivium in Copenhagen
Vega Copenhagen, Denmark

See all information

Suggestion of event:

Dieter Nuhr - Nur Nuhr

Dieter Nuhr - Nur Nuhr
Jahrhunderthalle Frankfurt

See all information