Disney On Ice - Frost

Disney On Ice - Frost Folder

(Saturday) January 21, 2017 - 19:00

Malmö Arena - Hyllie Stationstorg 2 (Map)

5 people attended

Report event

DESCRIPTION

Följ med till ett fantasifullt vinterlandskap och en sagovärld som du knappt kan föreställa dig. Disney On Ice presenterar FROST – hela berättelsen på is.

Hela den underbara Oscars-belönade sagan som blivit så mångas speciella favorit kommer nu i sin helhet på is. Allt kan hända så följ med in i sagans underbara värld till Arendal. Bländande specialeffekter och is-artister i världsklass visar vägen. Det är bara att sjunga med i ”Let it Go” och alla de andra kända sångerna. Följ med de kungliga systrarna Anna och Elsa, den alltid lika glada snögubben Olof, Kristoffer och Sven när de ger sig av för att upptäcka att kärlek är den största och starkaste magiska kraften av dem alla. Musse och Mimmi hälsar alla välkomna och presenterar sina speciellt inbjudna gäster – de älskade Disneyprinsessorna och några av dina Disneyfavoriter från Disney - Pixar’s Toy Story, Hitta Nemo och Disneys Lejonkungen. Det blir en fantastisk hyllning till kärlek och vänskap och ett firande som du sent ska glömma – och ett minne för livet tillsammans med dina nära och kära. Upplev hela berättelsen om FROST på is.

Tickets available on: http://www.ticketmaster.se/feature/474MalmoArena/474DOIFROST16.html?language=sv-se+%3Fcamefrom%3DEXT_MALMOARENA_DOI&brand=se_malmoarena

(Saturday) January 21, 2017

Disney On Ice - Frost

Malmö Arena Hyllie Stationstorg 2 Malmö, Sweden

Suggestion of event:

Gospel Party Night @Portalen

Gospel Party Night @Portalen
Portalen

See all information

Suggestion of event:

Djämes Braun @Portalen

Djämes Braun @Portalen
Portalen

See all information