The Dillinger Escape Plan - Farewell Tour // 013 Tilburg

The Dillinger Escape Plan - Farewell Tour // 013 Tilburg Folder

(Friday) January 27, 2017 - 19:30

Poppodium 013 - Veemarktstraat 44 (Map)

142 people attended

Report event

DESCRIPTION

Eindtijd onder voorbehoud

Na vijf studioalbums en ontelbaar veel shows gaat het boek dicht voor The Dillinger Escape Plan. Na een carrière die vooral gekenmerkt werd door de opzienbarende liveshows (een mix van gebroken ledematen, backline beklimmende en stuiterende bandleden), hebben de heren onlangs bekend gemaakt ermee te gaan stoppen.

Deze Amerikaanse band wordt ook wel de grondlegger van de zogenaamde mathcore genoemd; een combinatie van hardcore punk, grindcore, jazz en metal in de breedste zin van het woord. De kunst van deze unieke mix is ondanks het onmogelijke tempo, vingervlug gitaarwerk en tongbrekende brulzang, het nooit bestudeerd of kil gaat klinken, maar juist organisch en oprecht agressief overkomt. Luister naar één willekeurig nummer van deze half-goden en je hoort meer energie en ideeën dan bij sommige bands op een heel album. Wie The Dillinger Escape Plan ooit live heeft gezien zal kunnen beamen dat dit een fenomenale beleving is die je zeker niet wilt missen. Vanavond kun je voor de laatste keer nog even helemaal kapot gaan!

Tickets available on: http://www.ticketmaster.nl/event/172415?brand=nl_013web&camefrom=109-013-013-facebook-the+dillinger+escape+plan

(Friday) January 27, 2017

The Dillinger Escape Plan - Farewell Tour // 013 Tilburg

Poppodium 013 Veemarktstraat 44 Tilburg, Netherlands

Suggestion of event:

De zee, de zee!

De zee, de zee!
De Doelen

See all information

Suggestion of event:

10CC

10CC
De Roma Vzw

See all information

Suggestion of event:

Vølúpia // Edição especial...

Vølúpia // Edição especial de estreia | Trend Club House
Trend ClubHouse

See all information