Olav Larsen @Tou Scene (Stavanger)

Olav Larsen @Tou Scene (Stavanger) Folder

(Friday) November 11, 2016 - 20:00

Tou Scene - Kvitsøygt 25 (Map)

53 people attended

Report event

DESCRIPTION

Link til nytt album:
https://open.spotify.com/album/0Du0BVThUQspxceS938JTi

Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars med nytt album:
«Gospel For Non-Believers» kom ut 1. november i år.

Som albumtittelen beskriver tar bandet for seg gospel fra et ikke-religiøst ståsted. Sekulær countrygospel er likevel ingen motsetning. Troen på Jesus og djevelen som mytologiske figurer er der selv om gudstroen er fraværende. Og selv hedninger kan bli salige.

Min påstand er enkel og grei; det er ingen andre som en gang er i nærheten av å lage slik musikk som Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars i Norge. Ingen andre norske artister jeg kjenner til har den troverdigheten som skal til for en ikke-troende å gå inn i denne settingen.
Dust Of Daylight omtale skrevet av Jan Eiesland

«Dette er rett og slett gripande vakker musikk. Sterkt og godt blueshandverk kopla med lågmælte energiske rytmar og gjennomført harmonisk samsong. Musikken, songen og tekstane framkallar eit dobbelteksponert bilete av deltablues og gospel og jærske sletter og steingardar. Av svevande svaler og rytmisk kraft som eit morgontog på Jærbanen. Av og til ser eg for meg ein dunkel bar i ein by eg har gløymt namnet på og av og til ser eg eit bedehus ein mørk kveld der det einaste lyset du kan skimta i dei små vindaugo er røysta til Anita Bekkeheien. Å syngja gospel er å framføra sjela si historie.»
Helge Torvund

«Olav Larsen er av Norges aller mest troverdige countrysangere, og med «My old friend Jesus» treffer han planken klokkerent med en sang som veldig fort kunne tippet over parodien. En av Johnny Cashs mest kjente gospelalbum het «A believer sings the thruth». Mitt forslag er at neste plate med Olav Larsen & The Albama Rodeo Stars bør hete «A sinner sings the thruth».»
Levi Henriksen

«Nordjæren er den fortapte countrygospelens mørke fastland. Larsen er av dens fremste predikanter, båret fram av sine falne engler og felespilleren fra der nede»
Stavanger Aftenblad

Tickets available on: http://touscene.com/program/vis/9096

(Friday) November 11, 2016

Olav Larsen @Tou Scene (Stavanger)

Tou Scene Kvitsøygt 25 Stavanger, Norway

Suggestion of event:

Capturing [email protected] kons...

Capturing Pablo@Stavanger konserthus, Kuppelhallen
Stavanger konserthus

See all information

Suggestion of event:

Bon Jovens :: Bon Jovi / Guns ...

Bon Jovens :: Bon Jovi / Guns N' Roses / Aerosmith
UK Music Hall

See all information