Childrenn + support: Roxy Jules

Childrenn + support: Roxy Jules Folder

(Friday) November 04, 2016 - 21:00

Musik Loppen - Sydområdet 4B, 1. sal (Map)

50 people attended

Report event

DESCRIPTION

https://www.facebook.com/CHILDRENNtheband
https://www.facebook.com/ROXYJULESMUSIC/

I marts 2016 udsendte CHILDRENN debutalbummet ANIMALE og tog derefter rundt på en række udvalgte spillesteder i Danmark, og henover sommeren har de spillet på Nordic Noise Festival, Copenhagen Psych Festival, Northside Festival samt på Roskilde Festival.

CHILDRENN leverer en massiv, støjende og kompromisløs helhedsoplevelse, der vil fryde enhver med trang til mørk, repetativ og desperat rockmusik.

Numrene på ANIMALE spænder fra krautrock/noise på det syv minutter lange titelnummer over det mere nedtonede, repetative og dronende ’Dancing On Ashes’ til det hårdtslående og tunge ’Handcuffed’, hvor man tydeligt fornemmer et anstrøg af den nutidige Seattle-lyd, og den tibagelænede og blide moderne psych tilgang på 'It's Time To Leave'.

I øjeblikket er de lige blevet færdige med at indspille deres næste plade sammen med producer RANDALL DUNN, der blandt andet har arbejdet med navne som Sunn o))), Earth, Black Mountain, Wolves In The Throne Room og mange andre af de seneste års mest toneangivende musikere. Pladen udkommer til næste år, men de spiller allerede nogle af de nye sange live.

Her er et udpluk af, hvad pressen skrev om ”Animale”:

Gaffa - 5 ud 6: Det er rock, der tænker stort, og satser hele butikken. Og det virker. Fuck, det er fedt.

Berlingske - 5 ud af 6: »Animale« er så sandeligt en rå debut, der ikke er for pattebørn

Nordjyske - 5 ud af 6: Det er et af de få albums, man kan høre 5 gange i træk uden at blive træt af det .

GFR - 5 ud af 6: Animale et pissegodt album og kandiderer så absolut til årets stærkeste danske udgivelse. Bravo .

Scream Magazine, Norge - 5 ud af 6: Et strålende debutalbum

Rock Hard, Tyskland - 8 ud af 10: Warum nicht auf die Liste der Newcomer des Jahres stellen?

Polyprisma.de, Tyskland - 5 ud af 5: Es ist ein Album wie ein düsterer Road Trip, beinahe wie ein Rock-Soundtrack zu einem Film Noir, der seine Zuschauer unweigerlich in seinen Bann zieht und nicht wieder loslässt.

Flensborg Avis, Tyskland - 5 ud af 6: En stærk dansk debut

AuxPortesDuMetal, Frankrig - 19 ud af 20: En bref, Childrenn a réussi à créer un univers et à nous y happer dès les premières notes. C'est fort pour un premier album et ils méritent bien leur titre de Superband .

Pavillion 666, Frankrig - 9 ud af 10: Childrenn est un groupe suprenant

Metal To Infinity, Belgien - 84 ud af 100: this band is beyond every expectation!

Bunker Magazine, Rusland - 8 ud af 10

Medlemmerne af CHILDRENN har tidligere spillet med bl.a. Psyched Up Janis, The Raveonettes, The Good The Bad, SPEkTR, Sort Sol, Mechanical Bird, Kloster, Hymns From Nineveh og Powersolo, hvilket siger noget om, at det er et yderst velspillende band - live såvel som på plade.

CHILDRENN er: Jakob Brixen/ Guitar & Vokal - Manoj Ramdas/ Guitar - Jakob Krogh Jørgensen/ Bas.
Live har de Johan Lei Gellett/ Trommer med.

ROXY JULES har lige udgivet hendes tredje album slet og ret kaldet ROXY JULES III . Det selvbetitlede debutalbum udkom i 2011 og opfølgeren ROXY JULES II udkom i 2013. ROXY JULES III er indspillet sammen med musiker og producer Valentin Kruse, som også vil være med live. Alle tre albums har fået mange rosende ord med på vejen både i Danmark og i udlandet.

ROXY JULES bevæger sig i et univers, der er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst. Sangene på ROXY JULES III er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj og distortede guitarer, der smyger sig legende og kontrastfyldt omkring Julie Runa's vokal og tekster. Runa leger nemlig hele tiden med at lade modsætninger kollidere. Nok fordi, det er sådan hun oplever sig selv og sit eget liv. Fyldt af modsætninger, hvor hun den ene dag drømmer om mere ro, og dagen efter jagter vildskab og kaos i en rus af rastløshed. Men i sidste ende erkender Julie Runa, at hun værdsætter begge dele lige højt og altid vil føle mig splittet mellem de to. Derudover har Runa aldrig lagt skjul på, at hun synes, at der opstår noget musikalsk set virkelig interessant, når man ikke er bange for at blande modsætninger.

Tickets available on: http://burl.nu/ip3z7f

(Friday) November 04, 2016

Childrenn + support: Roxy Jules

Musik Loppen Sydområdet 4B, 1. sal Christiania, Denmark

Suggestion of event:

The Dwarfs of East Agouza (INT...

The Dwarfs of East Agouza (INT)
Global Copenhagen

See all information

Suggestion of event:

Niels Hausgaard @Portalen

Niels Hausgaard @Portalen
Portalen

See all information

Suggestion of event:

Sessões da Brasinha apresenta...

Sessões da Brasinha apresenta: Valentin + Teco Martins
Praça Do Disco Voador - Ponta...

See all information