Epica | Debaser Strand

Epica | Debaser Strand Folder

(Wednesday) March 01, 2017 - 18:30

Debaser - Hornstulls strand 4 (Map)

50 people attended

Report event

DESCRIPTION

*** BILJETTER säljs via Eventim.se ***

I den symfoniska metalvärdlen kretsar det mesta runt djärva idéer och hög standard, men få band har tagit den här bombastiska genren till sådana höjder som nederländska EPICA. Med ett fräscht och vitalt sound blev bandet uppmärksammade för 2003-års debutalbum ”The Phantom Agony”. I mötet mellan Simone Simons sång, bandets tyngd och låtarnas filmiska arrangemang uppstod EPICA’s storhet.

Sedan dess har bandet utvecklats och fått en allt högre status inom genren. Med höjdpunkter som den mörka, religiösa utforskning på ”The Divine Conspiracy” (2007), intensiva ”Design Your Universe” (2009), politiska ”Requiem For The Indifferent” (2012) och fram till 2014-års släpp av ”The Quantum Enigma” har de kommersiella framgångarna blivit allt större samtidigt som EPICA uppvisat en allt högre kreativ höjd.

Nu är EPICA aktuella med sitt mest ambitiösa släpp hittills - ”The Holographic Principle”.

Med ”The Holographic Principle” i ryggen kommer EPICA's The Nordic Principle Tour till Sverige för två spelningar under vintern 2017. Missa inte chansen att se dem i Stockholm den 1 mars.

Tickets available on: http://www.eventim.se/biljetter.html?affiliate=ESE&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=283460&includeOnlybookable=true&xtmc=epica&xtnp=1&xtcr=1

(Wednesday) March 01, 2017

Epica | Debaser Strand

Debaser Hornstulls strand 4 Stockholm, Sweden

Suggestion of event:

Bori Gödölln, a Trafóban!

Bori Gödölln, a Trafóban!
TrafoClub Gödöllő

See all information