William Singe | Debaser Strand

William Singe | Debaser Strand Folder

(Wednesday) December 14, 2016 - 19:00

Debaser - Hornstulls strand 4 (Map)

14 people attended

Report event

DESCRIPTION

*** BILJETTER + MEET & GREET-PAKET säljs via Eventim.se ***

Den australienska artisten William Singe blev ett hushållsnamn när han 2012 deltog i X-Factor och blev en del av framgångsrika gruppen The Collective. Nu står han på egna ben som sångare, låtskrivare och producent och har tagit världen med storm. I december kommer William Singe till Stockholm för en spelning på Debaser Strand.

Med ett massiva följe av fans har William snabbt blivit en av de mest omtalade artisterna online - han har landat första platsen på den amerikanska Spotify-topplistan med 3+ miljoner streams totalt, mer än 200 miljoner video-views, och han har hyllats av mängder av framstående popstjärnor, som One Direction till exempel.

Med en unik röst och produktion fortsätter Will bygga en spännande karriär. I vår åker Will på en världsomspännande turné och släpper sitt efterlängtade första originalmaterial. 14 december kommer William Singe till Stockholm för en konsert på Debaser Strand. Missa inte chansen att se den blivande superstjärnan på en liten, intim klubb innan hans karriär fullkomligt exploderar.

Tickets available on: http://www.eventim.se/biljetter.html?affiliate=FKS&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=1747306%248788637

(Wednesday) December 14, 2016

William Singe | Debaser Strand

Debaser Hornstulls strand 4 Stockholm, Sweden

Suggestion of event:

Abgesagt! Be One - Szene Wien

Abgesagt! Be One - Szene Wien
((szene)) Wien

See all information