Tokio Hotel // Sentrum Scene // Dream Machine World Tour 2017

Tokio Hotel // Sentrum Scene // Dream Machine World Tour 2017 Folder

(Friday) April 07, 2017 - 19:00

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene - Torggata 16 (Map)

343 people attended

Report event

DESCRIPTION

Billetter i salg nå!

Hovedsal - 18 år: ticketmaster.no/event/511389
Galleri - fri alder: ticketmaster.no/event/511377

TOKIO HOTEL er endelig tilbake, og i 2017 vil de erobre scener over hele verden igjen med årets mest etterlengtede konsertbegivenhet med deres helt nye Dream Machine World Tour 2017! Grunnet deres siste nummer-én-album ‘Kings of Suburbia’ og deres enestående liveshow, har bandet spilt mer enn 250 live-konserter i mer enn 30 land over hele verden, til glede for både fans og kritikere. Albumet solgte til gull, nådde førsteplassen i 30 land, og var blant de fem beste i 17 andre.

«For første gang på 7 år kommer altpop-pionerene tilbake til Oslo, noe vi vet fansen har ventet tålmodig på siden forrige visitt. Med produksjonen og låtmaterialet de nå har med seg i bagasjen er vi sikre på at det blir verdt ventetiden.!» - melder arrangør Berang Sharokni.

Tokio Hotel har mottatt mer enn 110 internasjonale og nasjonale priser - blant annet den amerikanske MTV VMA Moonman, fem europeiske Music Awards, fire MTV Latin Music Awards og også MTV Japan Music Award. Mer enn 7 millioner album er solgt over hele verden, med platina i 68 land - og en halv million mennesker samlet seg rundt Eiffeltårnet å se Tokio Hotel eksentriske og fascinerende live-show.

Etter å ha dominert den internasjonale musikkscenen i et tiår vet bandet å gjenoppfinne seg selv, og electro-pop kvartetten lover å ringe i en ny kunstnerisk æra med en ekstraordinær live-produksjon av deres nye mesterverk på turnéen med den mystiske navnet ‘DREAM MACHINE’. Selvfølgelig vil de også spille sine største hits, men det er hovedsakelig det nye synthpop-lydbildet som lover å sette nye standarder innen opptreden og produksjon som vil gjøre denne turnéen til en uforglemmelig opplevelse. Deres siste kunstprosjekt er fortsatt en slags hemmelighet – noe som er helt etter planen ifølge Bill Kaulitz:

«Våre nye sanger er låst bort. Ingen har hørt dem ennå, og ingen kommer til å gjøre det! Vår nye plate kommer til å være helt unik. Vi har ikke gjort noe lignende tidligere. Det har vår sjel. Sannsynligvis for første gang noensinne.»

Forberedelsene til turen har pågått i flere måneder allerede. På sin 27-årsdag avslørte Bill og Tom Kaulitz nyheten eksklusivt til sine fans til enorm begeistring. Vokalist Bill: «Jeg trenger å opptre - det er den eneste grunnen til at jeg fortsatt er på denne planeten! Jeg føler at hvis jeg ikke er på en scene på lang tid er det ikke er bra for meg.» Dream Machine World Tour 2017 starter med en ‘Part 1’ og vil sparke igang den 12. mars, 2017 i London. Med 29 byer, vil turen føre Tokio Hotel rundt i hele Europa og Russland.

Aldersgrense - 18 år i hovedsal - fri alder på galleriet
Billetter: kr. 385,- + avg.

Ordinært billettsalg fra 22. september kl. 14.00 via Rockefeller.no / ticketmaster.no / atomicsoul.no

Monsoon: https://www.youtube.com/watch?v=Le_IyYLrUtQ
Ready, Set, Go!: https://www.youtube.com/watch?v=0ODdhNH0n8U
Love Who Loves You Back: https://www.youtube.com/watch?v=8HEvF8QLoYY
World Behind My Wall: https://www.youtube.com/watch?v=zlLkscjDWsA

Tickets available on: http://www.ticketmaster.no/artist/tokio-hotel-tickets/40563

(Friday) April 07, 2017

Tokio Hotel // Sentrum Scene // Dream Machine World Tour 2017

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene Torggata 16 Oslo, Norway

Suggestion of event:

The Japanese House // John Dee...

The Japanese House // John Dee // Presentert av Atomic Soul
Rockefeller / John DEE / Sentr...

See all information

Suggestion of event:

Samspill Aase Schmidt og Else ...

Samspill Aase Schmidt og Else Ljådal
Bølgen Kulturhus

See all information

Suggestion of event:

The Beards e GWGM / Divina Com...

The Beards e GWGM / Divina Comédia - 07.10
DIVINA COMÉDIA

See all information