Klovner i Kamp // Terminalen

Klovner i Kamp // Terminalen Folder

(Friday) October 07, 2016 - 20:00

Terminalen Byscene - Keiser Wilhelmsgate 6 (Map)

300 people attended

Report event

DESCRIPTION

Fredag 7.oktober kommer legendene fra Klovner i Kamp til Ålesund og Terminalen. Nylig solgte de ut konserten på Sentrum Scene på under ett minutt. Her gjelder det å være raskt ute med å sikre seg plass!

Klovner i Kamp består av Alis, Fingern, Dansken og Dr.S. Også kjent som Aslak, Thomas, Esben og Sveinung.

Bandet ble stiftet i 1994 og lagt på is i 2006. På den tiden rakk de å gi ut to EP-er og fire album. I 2001 mottok de Spellemannprisen i kategorien årets Hip-Hop for albumet Bjølsen Hospital, og i 2002 hentet de hjem Edvard-prisen i kategorien tekst til musikk for låta ”Nattens Sønner”.

Etter avskjedskonserten på Rockefeller i 2006, opptrådte bandet én gang –under Roskildefestivalen i 2009, før de kom sammen igjen i 2013 påRockefeller i Oslo.

5400 billetter revet vekk i rekordfart. Det som bare skulle være en hyggelig kveld for gamle fans endte med å bli en eksklusiv turné med titusenvis av solgte billetter, stormende jubel og fulle hus over hele landet. Klovnenes meningsfulle, drøye, men alltid gode tekster, fengende beats og unike sceneshow har vist seg å tåle tidens tann, og stadig nye generasjoner omfavner musikken deres.

Nå er de endelig tilbake igjen med Kjærlighetstrilogien. Tre låter og tre videoer, regissert av henholdsvis Niels Windfeldt, Eivind Landsvik og Marie Kristiansen.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 20

Pris: 410,-
Billetter kjøpes her: http://bit.ly/1QrO80c

Foto: Bjørn Wad

Tickets available on: http://bit.ly/1QrO80c

(Friday) October 07, 2016

Klovner i Kamp // Terminalen

Terminalen Byscene Keiser Wilhelmsgate 6 Ålesund, Norway

Suggestion of event:

Lewis Black - Friday April 14

Lewis Black - Friday April 14
Arvest Bank Theatre at The Mid...

See all information