7 Layers Sessions - AB Brussel (SOLD OUT)

7 Layers Sessions - AB Brussel (SOLD OUT) Folder

(Tuesday) November 22, 2016 - 19:00

Ancienne Belgique - AB - Anspachlaan 110 (Map)

61 people attended

Report event

DESCRIPTION

7 Layers Sessions: Dotan presenteert zijn favoriete singer-songwriter avond.

Dotan zal deze avond de door hemzelf uitgenodigde internationale singer-songwriters aan ons voorstellen. Wie deze bijzondere artiesten zijn, laat Dotan nog even in het midden, maar dat het een speciale avond gaat worden staat vast! Artiesten als Thomas Dybdahl, Benjamin Francis Leftwich, Alex Vargas, Luke Sital-Singh en Rhodes speelden al op de 7 Layers Sessions het afgelopen jaar.

7 Layers staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’.

Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

Na diverse uitverkochte ‘7 Layers sessions’ door heel Nederland en het eerste uitverkochte 7 Layers Festival dat onlangs plaatsvond in Amsterdam, is het nu de beurt aan Brussel om kennis te maken met dit bijzondere concept.

'Ik heb mij vaak in positieve zin verbaasd over de goede smaak en de bijzondere muziekbeleving in België. Voor mij draagt de AB veel bijzondere herinneringen met zich mee, dus ik kan mij geen betere plek bedenken dan te starten in deze legendarische zaal. Ik kan niet wachten om deze bijzondere talenten aan jullie voor te stellen' aldus Dotan.

Tickets available on: https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/dotan-presents-7-layers-sessions/19979/

(Tuesday) November 22, 2016

7 Layers Sessions - AB Brussel (SOLD OUT)

Ancienne Belgique - AB Anspachlaan 110 Brussels, Belgium

Suggestion of event:

Gratuit abonnés 4X4 : Las Ave...

Gratuit abonnés 4X4 : Las Aves + Fai Baba au Grand Mix
Le Grand Mix

See all information

Suggestion of event:

The Bath Salt Zombies

The Bath Salt Zombies
Propaganda Lake Worth

See all information