Årets Kock - Final

Årets Kock - Final Folder

(Thursday) February 02, 2017 - 09:00

Malmö Arena - Hyllie Stationstorg 2 (Map)

19 people attended

Report event

DESCRIPTION

Finalen i Årets Kock avgörs i Malmö Arena! Besök för första gången Årets kock som konsument. Se den spännande tävlingen live, mingla med kock eliten i Sverige, och besök en mindre matmässa med intressanta produkter.

Årets Kock är Svenskt Mästerskap i professionell matlagning och därmed Sveriges mest prestigefyllda gastronomitävling. Tävlingen Årets Kock startades med stöd av Tore Wretman. Tävlingen sker inne på scen med 8 riktiga kök uppbyggda, och efterhand tallrikarna presenteras kan man även som publik se tallrikarna på nära håll. Bland tidigare vinnare hittar vi bland annat Markus Aujalay (2004), Peter Skogström (2006),Tommy Myllymäki (2007) och Jimmi Eriksson som vann 2016.

Ute i foajén finns även möjligheter att prova mat och inspireras av både stora och små utställare. Dessutom ordnas en smakduell mellan tidigare vinnare, där du har chansen att prova små smakprover.
Vinnaren blir svensk mästare, erövrar titeln Årets Kock, får Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj och en inspirerande studieresa.

Om du är matintresserad är detta ett arrangemang du inte vill missa, dels för att det är första gången finalen går i Malmö, och dels för att det är första gången som ett begränsat antal biljetter finns ute för försäljning.

Årets Kock 2017 startar med deltävling i Helsingborg den 23 november 2016. Finalen går i Malmö den 2 februari 2017. Läs mer på www.tasteticket.se/arets-kock.html

Foto: Per Erik Berglund

Tickets available on: http://www.ticketmaster.se/event/444907

(Thursday) February 02, 2017

Årets Kock - Final

Malmö Arena Hyllie Stationstorg 2 Malmö, Sweden

Suggestion of event:

Söndörg (HUN) - Global Copen...

Söndörg (HUN) - Global Copenhagen
Global Copenhagen

See all information

Suggestion of event:

Dans & Lær - Live på Stengad...

Dans & Lær - Live på Stengade
Spillestedet Stengade

See all information

Suggestion of event:

Renata Rosa (BRA)

Renata Rosa (BRA)
Global Copenhagen

See all information

Suggestion of event:

Terraza Shot presents: BLANCAh

Terraza Shot presents: BLANCAh
Jivago Social Club

See all information