ILe | Cruïlla de Tardor

ILe | Cruïlla de Tardor Folder

(Saturday) October 15, 2016 - 22:00

Sala Apolo - Nou de la Rambla 113 (Map)

10 people attended

5.0/5 (1)

Report event

DESCRIPTION

Concert inaugural del Cicle Cruïlla de Tardor amb iLe, cantant i corista de Calle 13.
Cantant porto-riquenya porta des dels 16 anys acompanyant als seus germans, René Pérez (Residente) i Eduardo Cabra (Visitante), com a cantant i corista de Calle 13, sota el sobrenom (PG-13). A més de viatjar pel món amb els seus germans, també va participar en les cinc produccions discogràfiques de l'agrupació porto-riquenya.
El 2010 va ser convidada per Kevin Johansen a col·laborar amb ell en el tema Logo durant la seva presentació al Teatre Nacional de Buenos Aires; el tema va formar part del material discogràfic de Johansen, The Res Liniers: Vivo en Buenos Aires.
L'any 2012 grava La Pared de Roberto Angleró, per l'especial Hecho con Sabor a Puerto Rico. El 2014 va col·laborar amb Gustavo Cordera en el tema Estoy Real per al disc Cordera Vivo , gravat a La Trastienda Club de Buenos Aires, Argentina. Un any més tard en el 2015 va ser convidada per Jorge Drexler a interpretar en tarima el tema Olas y Arena de la compositora porto-riquenya Sylvia Rexach durant la seva presentació a Puerto Rico com a part de la gira del cantautor uruguaià.
A principis de 2015, iLe entra a l'estudi per treballar en la seva primera producció discogràfica, ILevitable. Produït per iLe i Ismael Cancel, consisteix en 12 cançons, algunes d'autoria de la pròpia iLe i d'altres compositors locals i membres de la seva família com la seva germana i la seva àvia. Segons la revista Billboard Un so que pot catalogar-se com a retro, però, dir que és intemporal seria la definició més encertada per aquest impactant debut .

Tickets available on: http://po.st/iLe

(Saturday) October 15, 2016

ILe | Cruïlla de Tardor

Sala Apolo Nou de la Rambla 113 Barcelona, Spain

Suggestion of event:

The Werks at Applegate Lodge

The Werks at Applegate Lodge
Applegate River Lodge and Rest...

See all information