Havasi Symphonic Aréna Show

Havasi Symphonic Aréna Show Folder

(Sunday) December 11, 2016 - 18:00

BudapestArena - Stefánia út 2. (Map)

919 people attended

Report event

DESCRIPTION

HAVASI TRIPLA ARÉNA, +1 RÁADÁSNAP!

A HAVASI Symphonic Aréna Show 2016-ban három alkalommal is megtekinthető lesz a Budapest Arénában. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a ráadásnapon, december 11-én vasárnap 18:00 órai kezdettel még egy esti előadásra is sor kerül.

Jegyek és információ ► http://goo.gl/fcgQIz
Telefonos jegyrendelés ► (+36 30) 30 30 999

A hihetetlen zenei utazás folytatódik

A zongoraművész-zeneszerző nevével fémjelzett HAVASI Symphonic az elmúlt években összesen 9 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, több mint 100 000 néző volt kíváncsi a modern klasszikus zeneszerző koncertjeire. A produkció tavaly hatalmas sikerrel debütált New York-ban, a Carnegie Hall nagyszínpadán.

Rengeteg újdonság

Először hangzanak majd el élőben a legújabb HAVASI kompozíciók, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni. Közreműködnek az ExperiDance Produkció Táncművészei és az ExperiDance Táncakadémia növendékei Román Sándor koreográfiájával.

Sztárvendég: Leona Lewis

A HAVASI Symphonic sztárvendége az idén Leona Lewis lesz. Az angol énekesnő Magyarországon először fogja élőben előadni a legnagyobb slágereit, a magyar szimfonikus produkció művészeivel különleges együttműködésben.

A brit pop- és R&B-énekesnő és dalszerző az angol X Faktor győzteseként tett szert világhírnévre, majd Simon Cowel lemezkiadó cége kötött vele szerződést. Debütáló albuma világrekordot állított be: több mint ötvenezren vásárolták meg fél óra leforgása alatt.

A budapesti koncerten is elhangzó Bleeding Love című dallal az angol közönség után az egész világot meghódította. A tízszeres platinalemez az amerikai Billboard Top 200 album-toplista első helyére került. Ezzel 20 év óta Leona Lewis lett az első brit énekesnő, aki ilyen hatalmas sikert aratott a tengerentúlon is. Amerikán kívül további 30 országban vezette a toplistát: Új-Zéland, Franciaország, Ausztrália és Németország mellett Magyarországon is.

A Budapest Arénában a Bleeding Love mellett a Fire Under My Feet és az Avatar főcímdala, az I See You is hallható lesz.

Leona Lewis videók:

Bleeding Love:
https://youtu.be/7_weSk0BonM

Fire Under My Feet:
https://youtu.be/bGCZL801OfQ

I See You (Avatar főcímdal):
https://youtu.be/3YDz-ftqr1g

100% családi program, 50% gyermekkedvezmény
Szombat délutáni előadás ► http://goo.gl/sLLlBm

Az idén is lesz családbarát koncert, amelyre 50% kedvezménnyel vásárolhatóak jegyek 18 éves korig. 2013 óta kerülnek megrendezésre a délutáni előadás, amelyet már 3 éves kortól bátran ajánlunk, hiszen nagyszerű lehetőség megismerkedni a modern klasszikus zenével.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a jegyeket érdemes időben lefoglalni, ha nem szeretne lemaradni a hihetetlen zenei utazás következő felvonásáról.

Tickets available on: http://www.havasi.eu/hu/arena2016/

(Sunday) December 11, 2016

Havasi Symphonic Aréna Show

BudapestArena Stefánia út 2. Budapest, Hungary

Suggestion of event:

I Love The 2000's-SzatmáriJuc...

I Love The 2000's-SzatmáriJucusNáksiD4E SpyTheGhost Tommy B
Club Stone 6th

See all information

Suggestion of event:

Coronita vs. Minimal!

Coronita vs. Minimal!
Club Stone 6th

See all information

Suggestion of event:

Tycho (US)

Tycho (US)
MeetFactory

See all information