Riksteatret: Pulverheksa og vennene

Riksteatret: Pulverheksa og vennene Folder

(Thursday) May 11, 2017 - 18:00

Bølgen Kulturhus - Sanden 2 (Map)

5 people attended

Report event

DESCRIPTION

Riksteatret: Pulverheksa og vennene

Velkommen til en helt ny forestilling med Maj Britt Andersen og alle vi kjenner fra Pulverskogen!

Alle gleder seg til det store ballet hos Drømmeprinsen. Men ... alt er ikke som det pleier å være i Pulverskogen. Tyven er blitt sint på Politimannen og vil ikke være tyv lenger. Og Politimannen er sur på Tyven fordi han blir arbeidsledig når ikke Tyven vil være tyv. Ingen av dem vil komme på ball hvis den andre kommer. Og Krokodillen gruer seg til vinteren, så han lurer på om han skal flytte til Afrika.

Alt dette gjør Drømmeprinsen så trist at han ikke vil være drømmeprins mer. Dessuten er det en diger, skummel skikkelse som beveger seg mellom trærne og setter store fotspor overalt, og gjør alle redde. Hva er det som skjer i Pulver- skogen? Blir det ikke fest? Alt var jo så bra i verdens fineste Pulverskog. Kanskje Pulverheksa kan hjelpe?

Velkommen til en varm og fargerik forestilling. Nok en gang er det den barnekjære Spellemannpris-vinneren Maj Britt Andersen som spiller Pulverheksa – noe annet ville trolig ført til opprør rundt om i landets kulturhus! Og ett er sikkert: ingen steder er Pulverheksa mer spill levende enn i teatret! En spesiell velkomst til alle små og store troll som skal på teater for aller første gang.

Pulverheksa og vennene hennes passer for barn fra 3 år.

Arrangør: Riksteatret

Tickets available on: http://www.bolgenkulturhus.no/event/riksteatret-pulverheksa-og-vennene/

(Thursday) May 11, 2017

Riksteatret: Pulverheksa og vennene

Bølgen Kulturhus Sanden 2 Larvik, Norway

Suggestion of event:

Elle Exxe's Exxtravaganzza: Th...

Elle Exxe's Exxtravaganzza: The Old Blue Last
The Old Blue Last

See all information