Riksteatret: Kollaps i kulissene

Riksteatret: Kollaps i kulissene Folder

(Sunday) March 12, 2017 - 18:00

Bølgen Kulturhus - Sanden 2 (Map)

1 people attended

Report event

DESCRIPTION

Riksteatret: Kollaps i kulissene

Når alt som kan gå galt, går enda verre! Hege Schøyen og Ingar Helge Gimle i spissen for et topplag av norske komedieskuespillere.

Publikum ler så de hyler og kritikerne jubler for The Play That Goes Wrong. Teaterstykket går på tredje året i London og er blitt kåret til «Årets beste komedie 2015». Med tittelen Kollaps i kulissene presenterer Riksteatret og Chat Noir nå suksessen i Norge, og løyene er i de beste hender hos publikumsyndlinger som Hege Schøyen, Ingar Helge Gimle, Bartek Kaminski og Jan Martin Johnsen. Knut Nærum oversetter og Kim Haugen har regi.

Hva skjer når et overentusiastisk amatørteaterlag skal sette opp sin første store forestilling, et mordmysterium i ekte Agatha Christie-stil? Mer enn noen kan fatte! Ja, hvis du trodde at du visste hvor mye som kan gå galt på teater, må du nå tro om igjen!

«Jeg har sjelden, om noensinne, hørt høyere eller mer sammenhengende latterkuler i et teater», skrev pressen etter premieren. Kollaps i kulissene er blitt omtalt som en krysning av Hotell i særklasse og Mr. Bean – en frydefull latterbombe som appellerer til publikum i alle aldre.

Anbefales hvis du liker: teater, humor

Arrangør: Riksteatret

Tickets available on: http://www.bolgenkulturhus.no/event/riksteatret-kollaps-i-kulissene/

(Sunday) March 12, 2017

Riksteatret: Kollaps i kulissene

Bølgen Kulturhus Sanden 2 Larvik, Norway