United Stage Presenterer // Tjuvjakt(SE) // Pasha // JNS

United Stage Presenterer // Tjuvjakt(SE) // Pasha // JNS Folder

(Friday) November 18, 2016 - 20:00

Internasjonalen - Youngstorget 2 (Map)

76 people attended

Report event

DESCRIPTION

United Stage Presenterer:
TJUVJAKT + PASHA + JNS
Fredag 18. November på Internasjonalen.
Inngang: 180,- (+bill.avg) Forsalg her:
https://internasjonalen.ticketco.no/united_stage_presenterer_tjuvjaktse__pasha__jns
Dørene åpner kl 20.00
ID: 20 år

Like greit å holde av 18. november nå! Det svenske rap-kollektivet Tjuvjakt med store hits i Sverige som Tandtråd , Cornflakes i sängen og den nyeste låta Money Money Money kommer nemlig til Oslo for å få svetten til å sile på Internasjonalen. Med nærmere 50 mill streams på Spotify plasserer det Tjuvjakt i topp 5 av mest streamede hiphop-låter i Sverige, og de er nå å regne som et av landets største hiphop-acts. Med over 50 klubb- og festivalopptredener dette året har reisen likevel så vidt begynt for kollektivet, og de er langt fra ferdige. Nå står Norge og Oslo for tur!

Se video Tandtråd: https://www.youtube.com/watch?v=ooKmEPXaEFs

Se video til Money Money Money: https://www.youtube.com/watch?v=3iZDaGzFrc8

Med seg denne kvelden har de med seg Pasha og JNS fra Toothfairy labelet, to artister som har gjort seg bemerket innen hiphop- og RnB-miljøet i Norge det siste året.

Pasha
Pasha er et av de mest karakteristiske up & coming hip-hop ikonene som beveger seg i musikknorge. Bare 22 år gammel har Pasha allerede skapt buzz i norsk media som Transworld, 730.no, Clique og Kingsize Mag med sin enestående, lekne stil. Med sin karakteristiske «Fro» har Pashas første singler «Around the Area» og «Colorblind» fått mye positiv oppmerksomhet på toppen av Spotifys «viral»-lister i hele Skandinavia og medhold fra The Ride Channel og Rap City. I tillegg har musikken fått velfortjent oppmerksomhet fra NRK P3, og studentradio over hele landet. Pasha er kjent som en karismatisk energibombe på scenen, og har varmet opp for hip-hop legender som ONYX og DJ Premier. Nylig opptråtte han på X-GAMES i Oslo der han ble en umiddelbar favoritt hos både deltagere og publikum, før han fylte Musikkflekken til randen under releasekonserten til debut albumet «Bodega».

Se videoen til Colorblind her: https://www.youtube.com/watch?v=gO6Sp3NkL2Y

JNS
JNS er en artist og produsent fra Hamar, Norge. Gjennom sin unike produksjonsstil, sterke hooks og velkledde rytmer finer han sitt eget sted på norske hip-hop og RnB-scener. JNS sitt debutalbum ”Drømmen om Virkeligheten” ble sluppet i 2014 til strålende kritikker.
Han har representert låter sammen med artister som Oral Bee og Unge Ferrari, med bemerkelsesverdig produksjonskreditt – både innenlands og utenlands – også sammen med Kaveh, Izabell, Dreamon, IVOxAK og Futurecop! for å nevne noen. JNS har blitt sammenlignet med storheter som Kanye West av 730.no, og radiopersonligheten Christine Dancke fra NRK P3 uttalte han som ”en dude som kommer til å bli veldig spennende å følge med på i 2016”. I høst imponerte han også stort under Vill Vill Vest i Bergen, og JNS har ny musikk som ligger klar til å prege vinter og vårmånedene i 2017.

Lytt til JNS her: https://open.spotify.com/artist/6Bjlp5CgULzTTD7Y3VYRdp

Tickets available on: https://internasjonalen.ticketco.no/united_stage_presenterer_tjuvjaktse__pasha__jns

(Friday) November 18, 2016

United Stage Presenterer // Tjuvjakt(SE) // Pasha // JNS

Internasjonalen Youngstorget 2 Oslo, Norway

Suggestion of event:

The Japanese House // John Dee...

The Japanese House // John Dee // Presentert av Atomic Soul
Rockefeller / John DEE / Sentr...

See all information

Suggestion of event:

Lars Winnerbäck Nötteröy Ku...

Lars Winnerbäck Nötteröy Kulturhus, Nötteröy
Nøtterøy Kulturhus

See all information

Suggestion of event:

Big Top Presents: case / lang ...

Big Top Presents: case / lang / veirs
Lake Superior Big Top Chautauq...

See all information