Kjære dagbok

Kjære dagbok Folder

(Monday) October 31, 2016 - 19:30

Den Nationale Scene - Engen 1 (Map)

67 people attended

Report event

DESCRIPTION

Fra innerst i sjelen til fremst på Store Scene!

På selveste Halloween skal vanlige mennesker trosse sceneskrekk og stå i spotlighten på Store Scene og lese høyt fra dagbøkene sine.

Det blir en fryktelig morsom og rørende kveld når disse modige folkene leser fra dagbøkene sine akkompagnert av tidsriktig musikk.

Ane Skumsvoll er konferansier denne kvelden. Hun har skrevet dagbok siden hun var 7 år. Kristian Berg Jåtten er musikalsk altmuligmann. Han skrev litt dagbok om en ponny da han var 12 år. Her det duket for mange slagere fra 70-80 og 90-tallet!

Vil du delta? Gå opp på loftet, ned i kjelleren, inn i boden og grav fram pappeskene med dagbøkene dine fra den gang da. Kanskje du skrev en sang da du var 15 år som fortjener et publikum? Har du et dikt? Et brev du aldri fikk sendt? Vi vil høre det! Ingen ting er for smått.

Du vil få hjelp til å finne utdrag og til fremførelsen på scenen. Våre tidligere deltakere har vært nesten euforiske etter fremførelsen, så vi kan trygt anbefale å delta!

Send epost til [email protected]

Tickets available on: http://www.ticketmaster.no/event/over-engen-kjaere-dagbok-fra-innerst-i-sjelen-til-fremst-pa-store-billetter/508615?camefrom=Client_DNS_Home_kj%C3%A6redagbok_311016&brand=no_dns

(Monday) October 31, 2016

Kjære dagbok

Den Nationale Scene Engen 1 Bergen, Norway

Suggestion of event:

L.A.Leakers #Sundrais Nightclu...

L.A.Leakers #Sundrais Nightclub w/ DJ Franzen
Drai's Beach Club Nightclub

See all information